Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV verspeelt zege in laatste minuut na blunder van Vincent Müller

5 november 2021 21:56
Foto: Pro Shots

Jong PSV verspeelt zege in laatste minuut na blunder van Vincent Müller; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdag tegen heel onnodig puntverlies aangelopen. De thuiswedstrijd tegen TOP Oss eindigde in een 2-2 gelijkspel. Via een eigen goal van Jenson Seelt kwam de ploeg van Ruud van Nistelrooij in de eerste helft ongelukkig op achterstand, maar door knappe goals van Mathijs Tielemans en Johan Bakayoko leek Jong PSV toch de volkomen terechte winst na rust binnen te slepen.

Dat ging in de laatste minuut echter alsnog mis voor de ploeg. TOP Oss maakte dankbaar gebruik van een flinke flater van Vincent Müller, waardoor beide teams de punten moesten delen.

Opstelling Jong PSV: Müller, Bahadir (63' Markelo), Seelt, Van de Blaak, Leysen, Tielemans, Kjolo, Timan (34' Matuta), Sealy, Colyn (46' Saibari), Touré (46' Bakayoko)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong muller bakayoko oss seelt tielemans bahadir blaak colyn flater jenson kjolo leysen markelo mathijs matuta nistelrooij saibari sealy timan toure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Doelman Muller wisselt goede momenten te vaak af met zwak optreden.Eigen doelpunt en een verkeerd verwerkt schot kost JPSV 2 punten.Zulke wedstrijden moet jong gewoon over de streep trekken.
+1/-0

2 jaar geleden
Zelfs van de weinige momenten die ik in flitsen op espn meekreeg,zie je tenminste prima combinaties.
Jammer alsnog van de late puntendeling,maar je gaat wel jong-utrecht voorbij op doelsaldo,die klop kregen van onze stadgenoot met 0-6.
Ik hoop dat onze trainer ook is met Ruud praat,en bijvoorbeeld als beloning een Bakayoko meeneemt naar Sittard,heb je er in ieder geval wat creativiteit vanaf de flanken erbij.
+1/-0

 
Denk niet dat starre Schmid daaran begint, zelfs niet nou Max erg door de mand valt.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Nee ik denk het ook niet.
Schmidt en creativiteit is het zelfde als Duitsers en humor.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik snap niet zo goed wat het wel of niet meenemen van Bakayoko met Max te maken heeft. Of u ziet in Bakayoko een LB?
+2/-0

 
Simpel zat, ik zal het uitleggen, als Schmidt het weet vol te houden met Max als LB is ie ook in staat om ondanks alle blessures niemand aan de selectie toe te voegen, duidelijk?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je kan een hele hoop zeggen over Schmidt, maar niet dat hij star is. Dat slaat zelfs helemaal nergens op.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Soms moet je de boel een beetje triggeren.😉
+1/-1

 
2 jaar geleden
Nee hoor dat is helemaal nergens voor nodig, zeker niet als het over Schmidt gaat. Die krijgt al genoeg bullshit over zich heen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Het triggeren ging er bij mij om,is een keer meer out of the box te denken,en wat gasten(Bakayoko)van jong mee te nemen.
Van Estudiantes heb ik begrepen dat dit gebeurt,of dat na dit bericht is gekomen of dat al in de planning lag,zullen we nooit weten.😉
+1/-0

 
Alsof er nooit spelers van Jong PSV bij de selectie zitten :denk Vorig seizoen hebben negen spelers van Jong PSV een of meerdere wedstrijden in het eerste elftal gespeeld. Fofana en Oppegard maakten voor hun blessures ook standaard deel uit van de wedstrijdselectie, evenals Van Lare een paar duels.

Dat bashen om maar te kunnen bashen begint hier tegenwoordig echt sneue vormen aan te nemen.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Een beetje luchteriger hoor,heeft niks met bashen te maken.
Maar inzake je reactie heb je een punt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wie bullshit zaait, zal bullshit oogsten. ;-)
+1/-0

 
E toch zeg ik het, je hoeft ´t er niet mee eens te zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Saibari en Bakayoko speelde maar 45 minuten omdat vooraf al bekend was dat ze bij de selectie van PSV1 voor Zondag zitten. Beide zijn spelers voor aanvallende posities dus geen verdedigers wat por suggereerd.
+3/-0

 
Ik suggereer helemaal niks, het staat los van elkaar, maar sommigen hier staan klaar om een ander te verscheuren terwijl je ook om verduidelijking kan vragen ipv aannames.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het zou wel prettig zijn als Vertessen mee kan doen, de man in vorm, wie had gedacht dat we hem zo zouden nodig hebben...

Ik snap steeds beter dat Nilis veel potentie zag in hem!

Ik hoop ook dat ze wat passen en aannemen geoefend hebben, want dat was echt gênant donderdag...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje