Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: 'Ik ben boos over ons gedrag bij die tegengoal'

7 november 2021 17:11

In gesprek met ESPN gaf André Ramalho aan boos te zijn over het tegendoelpunt. "Dat ik een eigen doelpunt maak vind ik niet erg. Ik kon daar verder niets meer doen, maar ik ben boos over ons gedrag bij die goal", aldus Ramalho. "Het is alweer een onnodig tegendoelpunt."

De verdediger ging verder: "Ik moet het wel naast me neer leggen, want we hebben verder een goede wedstrijd gespeeld en een paar goede doelpunten gemaakt. Het hadden er zelfs meer kunnen zijn."

Ramalho baalde wel ontzettend dat het niet gelukt was om de nul te houden. "Dat was ons doel vandaag en dat hadden we ook moeten doen", zo gaf hij aan. "Maar uiteindelijk hebben we gewonnen. Dat is het enige dat telt. Maar zulke doelpunten mogen we niet meer tegen krijgen."
Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho tegendoelpunt baalde espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afgeschaald basarnhem beperken clubsporters code corona drommel emotioneel enerzijds families feyenoord golf griep griepje griepseizoen heerenveen horeca ivermectine kabinet kapitale koe kont kous lichaamsbeweging scorendemiddenvelderaub vaccin vaccinatiegraad vaccineren variant zorg