Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Na die 0-1 werd het makkelijker'

7 november 2021 22:01

In gesprek met ESPN was Marco van Ginkel het wel eens met de opmerking dat het voor PSV een zorgeloze overwinning was. "In de eerste helft was er weinig aan de hand", aldus Van Ginkel. "We lieten de bal gaan. We hebben niet heel grote kansen gecreëerd, maar maken uiteindelijk wel die 0-1 en dat maakt het makkelijker. We hebben een aantal wedstrijden gehad dat het wat moeizamer ging en dat het wat langer duurde."

In de tweede helft kwamen er uiteindelijk meer ruimtes. "Er kwamen wat meer ballen voorin en kregen wat meer kansen. Die maak je dan af. Dat is mooi", zo gaf hij aan. "Na rust kregen ze wel gelijk een kans, maar daarna was het een kans van ons die er in ging en was het meteen gedaan. Wel jammer van die tegengoal, dat gebeurt ons toch te vaak."

Vanwege de vele blessures zaten Ismael Saibari en Johan Bakayoko ook op de bank bij PSV. "Het is altijd goed als je jeugdspelers bij het eerste betrekt. We hebben natuurlijk een aantal blessures en een aantal zieken. Dan is het logisch dat je een paar jonge jongens meeneemt", zei Van Ginkel daarover. "Het is natuurlijk niet fijn als je zoveel spelers mist. Veel voltallige eerste selectie spelers hebben we niet meer op de bank. Vandaag vielen er ook weer twee uit. Het is niet goed natuurlijk. Ik had zelf ook wat klachtjes en speelde daarom donderdag niet. Vandaag wel weer 30 en dat is prima."
Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel bakayoko espn ismael klachtjes moeizamer saibari zorgeloze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afgeschaald basarnhem beperken clubsporters code corona drommel emotioneel enerzijds families feyenoord golf griep griepje griepseizoen heerenveen horeca ivermectine kabinet kapitale koe kont kous lichaamsbeweging scorendemiddenvelderaub vaccin vaccinatiegraad vaccineren variant zorg