Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging kabinet: minstens drie weken geen publiek bij voetbalwedstrijden

12 november 2021 19:11
Foto: Pro Shots

Bevestiging kabinet: minstens drie weken geen publiek bij voetbalwedstrijden; image source: Pro Shots

Op een persconferentie heeft minister-president Mark Rutte het nieuws bevestigd dat er voor minstens drie weken geen publiek welkom is bij wedstrijden in het betaald voetbal. Een lobby van het betaald voetbal bleek geen succes. Rutte gaf daarbij aan dat de drie weken nodig zijn om tot een wetswijziging te komen en het zogenaamde 2G in te voeren, zodat er alleen nog een QR-code verstrekt wordt bij een vaccinatie of herstel van corona.

Op vrijdag 3 december zal het kabinet bij een nieuwe persconferentie bekend maken of er nog aanvullende maatregelen nodig zijn.
Tags

kabinet rutte code corona lobby minister vaccinatie wetswijziging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afgeschaald basarnhem beperken clubsporters code corona drommel emotioneel enerzijds families feyenoord golf griep griepje griepseizoen heerenveen horeca ivermectine kabinet kapitale koe kont kous lichaamsbeweging scorendemiddenvelderaub vaccin vaccinatiegraad vaccineren variant zorg