Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramalho: we waren te gehaast tegen Ajax en Feyenoord

19 november 2021 10:07 - ED
Foto: Pro Shots

Ramalho: we waren te gehaast tegen Ajax en Feyenoord; image source: Pro Shots

In het Eindhovens Dagblad komt vanochtend PSV-verdediger André Ramalho aan het woord. De Braziliaan spreekt met optimisme over het huidige seizoen en met enthousiasme over trainer Roger Schmidt. De samenstelling van de spelersgroep stemt Ramalho positief over het huidige seizoen en de jaren hierna.

"De grootste nederlagen zijn natuurlijk die in de eredivisie tegen Ajax en Feyenoord geweest. De goals vielen laat, terwijl we in beide wedstrijden voor rust voetballend niet de mindere waren. Het zou voor mij veel erger zijn geweest als we al voor rust met 4-0 achter hadden gestaan", aldus Ramalho, die analyseert dat PSV te gehaast was en op het eind van de wedstrijden te vermoeid. De verdediger hoopt dat PSV "people manager" Roger Schmidt zal kunnen verleiden om bij te tekenen. Zelf staat hij nog tot 2024 onder contract.

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho feyenoord gehaast roger schmidt braziliaan eredivisie optimisme people

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
In de "zeroes" was het in de grote wedstrijden vaak de tegenstander die in het begin van de wedstrijd aanviel en wat leuk veldoverwicht had zonder grote kansen te creëeren. PSV leunde wat achterover totdat de tegenstanders uitgeraasd waren. In de tussentijd werden de kansjes gepakt en kantelde de wedstrijd in ons voordeel. Op dit moment gebeurt echter precies het tegenovergestelde en lopen wij steeds met open ogen in de val.

Om tegen Ajax Vertessen niet op te stellen, maar blind aan te vallen met een spits die (destijds) op 0 goals stond is in mijn ogen onbegrijpelijk.

Ramalho is dit seizoen op Sangaré na onze belangrijkste speler, maar is wel wat slordig de laatste tijd. Zijn reactie na zijn eigen goal laat wel zien dat hij kritisch is. Wat dat betreft zie ik hem wel als ideale aanvoerder. Want over de hele linie zijn spelers vaak al tevreden met een overwinning, al was het erg slecht.
+2/-0

 
2 jaar geleden
'wat slordig' is wel een groot understatement. Hij heeft de laatste 5 weken de ene na de andere kut bal gegeven. En dan heb ik het vooral over de hoge en lange ballen. Ook boscagli is ineens gestopt met balletjes op maat te geven. Dat maakt het wel extra lastig om op te bouwen. Hopen dat het snel weer wordt zoals aan het begin van het seizoen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Die eerste alinea van jou, dat is de spijker op z'n kop. Ineens willen wij het spel bepalen en de tegenstander afjagen, terwijl we jarenlang succesvol zijn geweest met afwachten en verschrikkelijk hard toeslaan in de omschakeling. We hebben al zo vaak op de counter in de ufo gewonnen. Maar deze keer was het juist andersom. Nooit eerder in mijn leven zag ik Ajax op de counter spelen in eigen huis tegen PSV. Maar daar vragen we om met ons huidige spel.
+1/-0

2 jaar geleden
Tegen Feyenoord,werd de een na de andere bepalende speler van het veld gehaald,waarna PSV volledig instortte. Tegen Ajax waren de beste vleugelaanvallers er niet bij waardoor PSV in de omschakeling ajax geen pijn kon doen.Als de trainer zijn wisselbeleid aanpast en iedereen weer fit word,dan kan PSV wederom naar de vorm van aan het begin van het seizoen toe groeien.In de sterkste opstelling.
+1/-1

 
2 jaar geleden
"Tegen Ajax waren de beste vleugelaanvallers er niet bij waardoor PSV in de omschakeling ajax geen pijn kon doen." PSV wilde Ajax helemaal geen pijn doen in de omschakeling. Anders begin je niet met Zahavi en Vinicius, maar met Vertessen en Bruma.
+2/-0

2 jaar geleden
André deelt de laatste tijd in de algehele malaise.

En wat de 2 verloren toppers betreft, daar zijn geen excuses voor te bedenken. Ongekende wanprestaties en onuitsprekelijke schande. Met name die in de Arena. Die laatste wedstrijd zal ons, sowieso mij, nog lang achtervolgen... tenzij PSV kampioen wordt.
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage