Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We speelden erg goed in balbezit'

20 november 2021 19:02

PSV heeft de thuiswedstrijd tegen Vitesse zaterdagmiddag met 2-0 gewonnen. De doelpunten kwamen in een leeg Philips stadion van Ibrahim Sangaré en Bruma. Trainer Roger Schmidt gaf na afloop bij ESPN aan dat hij tevreden was over het spel in balbezit en de verdedigende arbeid.

“We hebben een erg goede wedstrijd gespeeld, zeker tegen een sterke tegenstander als Vitesse. Voor rust maakten we twee prachtige doelpunten en waren we oppermachtig in balbezit. We hebben de laatste twee weken gebruikt om ons voor te bereiden op deze wedstrijd. We hebben goed verdedigd en speelden goed in balbezit. We hebben de laatste wedstrijden tegen FC Twente en Fortuna Sittard al met een aantal andere jongens gespeeld, die niet zo vaak spelen. Desondanks laten zij zien dat ze in goede conditie zijn.”

De oefenmeester werd ook gevraagd naar de prestaties van Sangaré: “Ik denk dat de standaard hoog lag voor hem om ons te overtuigen. Ik denk dat hij vanaf het begin al goed was, maar nu speelt hij top. Hij heeft zich goed ontwikkeld, zowel met als zonder bal. Hij vindt de goede ruimtes op het middenveld, vandaag deed hij dat met Guti. We hebben van de laatste 13 wedstrijden 10 keer gewonnen. Alleen tegen Ajax speelden we ondermaats, en een gedeelte tegen Feyenoord. We zijn goed bezig en daar moeten we mee doorgaan.”




Tags

roger schmidt sangare vitesse arbeid bruma conditie espn feyenoord fortuna guti oefenmeester ondermaats oppermachtig twente verdedigd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage