Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV vrouwen net niet voorbij PEC

21 november 2021 14:20
Foto: Pro Shots

PSV vrouwen net niet voorbij PEC; image source: Pro Shots

Op bezoek bij PEC Zwolle is PSV Vrouwen er nipt niet in geslaagd om de overwinning mee te nemen. De Eindhovense elf gingen lange tijd aan de leiding na een strafschop benut door Desiree van Lunteren in de blessuretijd van de eerste helft. Twee minuten voor tijd maakte PEC echter alsnog de gelijkmaker.

PSV neemt nu een vierde plek op de ranglijst in met evenveel punten als PEC, maar een wedstrijd minder gespeeld. De competitie is nog altijd erg spannend, want het verschil met koploper FC Twente is slechts 3 verliespunten.




Tags

pec desiree lunteren nipt twente verliespunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat een gênante vertoning wederom. Het had er lange tijd alle schijn van dat een makkelijk gegeven/gekregen strafschop PSV de volle winst zou bezorgen. Maar dat was buiten "Jolly Jumper" gerekend. De keepster is sedert haar overgang (what's in a word?) naar PSV geen schim meer van de ooit beste doelvrouw van de wereld. De zoveelste blunder, het zoveelste (punten)verlies.
+1/-0

2 jaar geleden
Spelen geen rol van betekenis dit seizoen,elke vorm van stabiliteit ontbreekt en ook vandaag zeer matig.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Het was de 2e helft wachten op die ene kans van Zwolle die een doelpunt zou opleveren. Met hulp van een grabbelende van Veenendaal kwam de gelijkmaker uit die ene kans er dus toch. Ik mis de beleving bij onze dames. Het is zo plichtmatig. Deze selectie mist het gif dat Smits vorig seizoen wel had. Ben overigens van mening dat het een terechte penalty was. De bal 2x met de hand aanraken is duidelijk een pingel.
+1/-0

2 jaar geleden
In ieder geval wel beleving bij de thuisclub, hoewel het misschien niet zo heel professioneel is om huilend de kleedkamer in te gaan :D.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage