Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré wederom Speler van de Week bij VI

22 november 2021 09:57

Voetbal International heeft Ibrahim Sangaré wéér uitgeroepen tot Speler van de Week in de Eredivisie. De Ivoriaan kreeg voor zijn spel tegen Vitesse een 8 en daarmee werd hij voor de derde keer dit seizoen en voor de twee keer op rij verkozen tot beste speler van de afgelopen speelronde. In het algemeen klassement staat de middenvelder van PSV inmiddels op een tweede plaats.

Ook in het Algemeen Dagblad heeft de Ivoriaan de hoogste beoordeling gekregen en ook in het AD staat hij op een tweede plek in het algemeen klassement. Hij is de enige PSV'er die een plekje in het Elftal van de Week heeft weten te veroveren. Sangaré staat ook in het Elftal van de Week bij de Telegraaf. Zij geven sinds vorig seizoen echter geen individuele beoordelingen na iedere speelronde.




Tags

sangare ivoriaan klassement beoordelingen eredivisie telegraaf vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage