Transparent
Inloggen
Sluiten

Realisatie sfeervak voorlopig van de baan

20 april 2003 11:45

Verslaggever: MP

Maart 2001 konden wij nog melden dat PSV werk maakte van sfeervakken. Na jaren lange inzet van PSV Fans United moest de supportersvereniging voor o.a. de fanatieke sfeersupporter tot haar ontsteltenis gisteren met het nieuws komen dat de sfeervakken er niet komen.

Via de PSV Flits van de wedstrijd PSV ? FC Twente maakt PSV officieel bekend waarom een sfeervak voorlopig van de baan is. PSV is zich wel heel bewust van de wens onder haar supporters van een sfeervak getuige de derde f@nquete waaruit bleek dat maar liefst 85 % van de Seizoen Club Cardhouders van mening is dat een sfeervak de sfeer in het stadion kan verbeteren. PSV meldt ook in diezelfde PSV Flits haar supporters heel graag tegemoet te komen.

Bij PSV heeft dan ook een lange periode van intensief onderzoek plaatsgevonden naar de mogelijkheden een sfeervak in haar stadion te cre?ren. In dit onderzoek is gekeken naar alle mogelijke locaties in het stadion. Momenteel voldoet geen van de locaties aan de veiligheidsnormen waaraan een sfeervak zou moeten voldoen. Een sfeervak moet zodanig worden gecre?erd dat overlast - met name de negatieve invloed op zichtlijnen - voor omringende supporters tot een minimum wordt beperkt. Door de huidige opbouw van de tribunes is een sfeervak zonder grootschalige bouwkundige aanpassingen niet realiseerbaar. Een sfeervak dat voldoet aan beide door PSV gestelde randvoorwaarden, de veiligheid en optimale zichtlijnen voor alle supporters, blijft aldus PSV hierdoor voorlopig van de baan.

Op de PSV Forums wordt levendig over de kwestie gediscussieerd.

Meer op
Tags

sfeervak baan flits locaties realisatie sfeervakken zichtlijnen bouwkundige cardhouders cre erd fanatieke gecre kwestie levendig minimum nquete omringende ontsteltenis opbouw optimale realiseerbaar ren sfeersupporter supportersvereniging twente veiligheidsnormen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi