Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maximiliano Romero twee tot drie weken niet inzetbaar'

24 november 2021 12:17 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Maximiliano Romero twee tot drie weken niet inzetbaar"; image source: Pro Shots

PSV kan de komende weken niet beschikken over Maximiliano Romero. Op de persconferentie van woensdag voorafgaand aan het duel tegen Sturm Graz maakte Roger Schmidt bekend dat de Argentijn vanwege een spierblessure twee tot drie weken uit de roulatie zal zijn, zo werd opgetekend door clubwatcher Rik Elfrink.

Sinds zijn komst naar PSV kampt de spits regelmatig met blessuretijd. Mede daardoor kwam hij tot nu toe pas tot 51 officiële minuten in het eerste elftal.
Tags

maximiliano romero elfrink graz roger schmidt sturm

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
51 minuten in het eerste… over al die jaren dat hij reeds onder contract staat en over alle competities??? Damn…. Dure kracht!
+1/-0

11 maanden geleden
Gezien zijn leeftijd heeft hij nog een tijdje om het allemaal goed te maken, hopenlijk komt dat nog.
+4/-0

11 maanden geleden
Dit komt nooit meer goed met Romero. Hij heeft het talent wel maar zijn lichaam kan topsport gewoon simpelweg niet aan. Hij is vaker geblesseerd dan fit en dat al jaren. PSV kan hoe sneu het voor Romero zelf is helemaal niks met hem. 10 miljoen is gewoon weggegooid geld.
+1/-1

11 maanden geleden
Vooralsnog... and counting.
+1/-0

11 maanden geleden
Heeft lang gerevalideerd en waarschijnlijk een beetje te enthousiast begonnen en iets te veel hooi op de vork genomen om zich snel weer te bewijzen. Had misschien ook wat afgeremd moeten worden door de medische staf. Lijkt een beetje op de situatie met Teze. Sowieso vraag ik me af of wij geblesseerde spelers niet te snel weer terugbrengen, je ziet toch heel veel terugslagen bij ons.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Waar baseer je dit allemaal op, heb je met de medische staf gesproken?
+3/-0

 
11 maanden geleden
We hebben regelmatig een Zoom meeting
+1/-0

11 maanden geleden
PSV zou hem kunnen verlengen onder bepaalde voorwaarden, heb het idee dat het geduld zich gaat uitbetalen op den duur en dan zal @Rickardoko zijn reactie voor een tribunaal mogen rectificeren;-) laters
+1/-0

11 maanden geleden
Dat valt dan nog mee vergeleken met de duur van de vorige blessures, maar het blijft wel erg vervelend voor alle partijen dat hij zo vaak geblesseerd is.
+1/-0

Maan (geschorst)
11 maanden geleden
Gelukkig valt het mee. Ik gaf van de week al aan dat ik vermoedde (uit eigen ervaring) dat het meer overbelasting is. Na lang niets doen en dan volle gas optrainen, dat komt er nu even uit. 3 weken rustig aan en dan weer verder opbouwen. Niks aan de hand. Voorbereiding op de 2e seizoenshelft gaat ons maxi zijn basisplek afdwingen!!
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Misschien zijn verstandskiezen laten trekken in deze weken. Er zijn veel topsporters die ze hebben laten verwijderen en dan vervolgens minder tot geen blessures meer hadden.

https://www.voetbalshirts.com/blog/een-gezond-gebit-essentieel-om-topsport-te-bedrijven/link
+1/-0

 
11 maanden geleden
Gezond begint in de mond.😊
+1/-0

11 maanden geleden
Wat een drama voor die jongen, wat zou ik hem graag eens een paar maanden vol aan het werk willen zien!
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brenetjes cambuur column come feyenoord fox gaal gakpo gestoeld haast ihattaren jong koen mislukking mossou nederland onvoorstelbare onwetendheid oranje samenwerkte schmidt tsaar vitesse vleuten winstbejag