Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Uiteindelijk is het een terechte overwinning'

26 november 2021 00:30

Roger Schmidt was in gesprek met ESPN tevreden over het resultaat van zijn ploeg. "We hebben de wedstrijd onder controle gehad. We hadden wel even nodig om tot grote kansen te komen, omdat de tegenstander heel compact speelde", aldus Schmidt. "Zij namen geen enkel risico en wij bleven daar geduldig mee. Uiteindelijk kwamen de kansen en die hebben wij benut. Uiteindelijk is het een terechte overwinning."

De wedstrijd was voor PSV heel belangrijk. "Nu krijgen we een finale in San Sebastian. Een gelijkspel of een overwinning en dan zijn we door naar de knock-out ronde", zo gaf hij aan. "Dat zou uitstekend zijn in deze zware groep. Misschien wel de zwaarste groep van allemaal. Vandaag hebben we gedaan wat we moesten doen en het is aan ons om ook die laatste stap te zetten."

Voorafgaand aan de wedstrijd vond er een merkwaardig moment plaats toen de scheidsrechter André Ramalho en Carlos Vinícius waarschuwde, omdat hij het duel in Oostenrijk gezien had en niet gediend was van het onsportieve spel en met name de ellebogen. Schmidt had geen problemen met die opmerkingen. "Ik waardeer dat eigenlijk, omdat iedereen dan weet waar hij aan toe is", zei hij daarover. "Ik heb vandaag geen elleboog gezien, dus misschien heeft hij wel gekregen wat hij wilde krijgen."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger carlos compact ellebogen elleboog espn gediend onsportieve oostenrijk ramalho san sebastian vinicius waarschuwde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage