Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging kabinet: tot tenminste 18 december geen publiek welkom bij wedstrijden

26 november 2021 19:05
Foto: Pro Shots

Bevestiging kabinet: tot tenminste 18 december geen publiek welkom bij wedstrijden; image source: Pro Shots

Het kabinet heeft vrijdag op een persconferentie bevestigd dat de huidige coronamaatregelen worden aangescherpt en verlengd. Het gevolg voor de clubs in het betaald voetbal is dat het nog langer zonder publiek zal moeten spelen. De maatregelen zouden oorspronkelijk op zaterdag 4 december aflopen, maar is nu verlengd tot en met zaterdag 18 december. Tot die tijd zijn er bij de wedstrijden geen supporters welkom.

Op uiterlijk dinsdag 14 december zal het kabinet besluiten of de maatregelen voldoende zijn geweest om de besmettingen omlaag te krijgen of dit nogmaals verlengd moet worden.
Tags

kabinet aangescherpt besmettingen coronamaatregelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.795 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bijwerkingen booster boosteren corona educated ehv ehvdgxt feyenoord fox gotze guess guppie ihattaren immuunsysteem nikiforov oma ongeluk ontnomen placebo sangare schmidt utrecht vaccin vaccinaties vaccineren veerman vloet watervlug wetenschap