Transparent
Inloggen
Sluiten

Knappe zege Jong PSV op bezoek bij MVV

26 november 2021 22:27
Foto: Pro Shots

Knappe zege Jong PSV op bezoek bij MVV; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdag een knappe overwinning weten te behalen. Op bezoek bij MVV werd met 1-2 gewonnen door de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Jong PSV was vanaf het begin al veel te sterk voor de Limburgers, maar kreeg in de eerste helft de bal niet in het doel. Vlak voor rust wist de thuisploeg wel te scoren, zodat MVV tegen de verhouding in met een 1-0 voorsprong het rustsignaal inging.

Na rust leek Jong PSV nog een tandje bij te doen en dat leidde al snel tot de volkomen terechte gelijkmaker. Met een knap schot van net buiten de zestien wist Mathijs Tielemans voor de gelijkmaker te zorgen. Ook daarna was Jong PSV de betere ploeg en een klein kwartier voor tijd kreeg het dan eindelijk loon na werken. Op heerlijke wijze wist Johan Bakayoko voor de 1-2 te zorgen.

MVV leek daardoor wakker geschud te worden en zette aan met een flink aanvalsoffensief. De thuisploeg kreeg in de slotfase een paar goede kansen, maar mede door goed keeperswerk van Maxime Delanghe wist Jong PSV met de drie punten op zak weer terug te keren naar Eindhoven.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Markelo, Seelt, Vos, Leysen, Saibari (46' Nassoh), Kjolo, Tielemans, Bakayoko (89' Comenencia), Colyn (46' Antonisse), Sealy (90' Matuta)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong bakayoko delanghe tielemans aanvalsoffensief antonisse colyn comenencia geschud keeperswerk kjolo leysen loon markelo mathijs matuta nassoh nistelrooij rustsignaal saibari sealy seelt tandje verhouding vos wakker zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Terechte overwinning hoewel het op einde nog spannend werd. Prima gekeept door Delanghe. Hij pakt op het eind de drie punten.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik was in de veronderstelling dat Bakayoko (nog) geblesseerd was.

Ik zie toevallig net de goal, met (vleiend) commentaar van Hans Kraaij.

Hij heeft idd wel wat weg van Madueke. Bakayoko hè, niet Kraaij.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Dank voor de verduidelijking :)
+1/-0

2 jaar geleden
Voetbaltechnisch de betere,scorend vermogen kan beter.
Uiteindelijk lekkere overwinning en aansluiting in het linker-rijtje.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Voetbaltechnisch de betere, scorend vermogen kan beter.

Volgens mij kan dit tegenwoordig ook over bijna iedere wedstrijd van het eerste gezegd worden.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje