Transparent
Inloggen
Sluiten

Club YP Lee akkoord met overgang; vertraging rond Chun-soo Lee

21 april 2003 11:28

Verslaggever: RvW

Een woordvoerder van Anyang heeft in de Korea Times laten weten op donderdag de melding van PSV ontvangen te hebben dat PSV de optie tot koop op Young-pyo Lee zal lichten. 'PSV herewith officially informs you that we wish to exercise the option to buy the rights on the Young-Pyo Lee.' De club heeft de transfer op vrijdag goedgekeurd. Volgens de krant zou een bedrag van 2 miljoen dollar zijn gemoeid met de transfer. De club liet weten trots te zijn op de sportieve en marketingsuccessen die de overgang van Young-pyo Lee tot gevolg had voor de speler en de club. De club liet weten andere spelers niet in de weg te zullen staan indien ze kansen krijgen om zich in Europa verder te ontwikkelen.

In ander nieuws deze week liet Skycomm weten het contracteren van Chun-soo Lee even op te schorten. Het contract van Chun-soo Lee met de manager Quintana liep aan het eind van vorige week af. Lee zal nu een contract ondertekenen bij Skycomm. Quintana is er van overtuigd dat Skycomm namens Chun-soo Lee de afgelopen maanden al heeft onderhandeld over diens overgang. Dat heeft het marketingbureau in de Koreaanse media ook toegegeven. Quintana zou daarom afgelopen week ook een schadevergoeding van 15.000 dollar hebben gevraagd aan PSV (een kostenvergoeding die Quintana eerder kreeg bij de gesprekken over een stage van Chun-soo Lee in Frankrijk), zo wordt gemeld in Korea. Om de verdenking niet verder op zich te laten rusten, besloot Skycomm enige tijd te wachten met het contracteren van Chun-soo Lee.

PSV is zoals bekend ge?nteresseerd in de diensten van Chun-soo Lee, die zowel als concurrent voor Robben als achter de spits uit de voeten zou kunnen.

Op maandag liet de linkeraanvaller overigens zelf weten tegen enkele media dat Tottenham Hotspur serieuze interesse heeft getoond en dat zijn voorkeur uit zou gaan naar een overgang naar Engeland boven Nederland.

Meer op




Tags

lee chun soo quintana skycomm pyo contracteren korea vertraging anyang buy engeland exercise frankrijk herewith informs kostenvergoeding linkeraanvaller marketingbureau marketingsuccessen nederland nteresseerd officially option robben schadevergoeding schorten stage times tottenham wish

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte