Transparent
Inloggen
Sluiten

Werkwijze automatische verlenging seizoenkaart

21 april 2003 17:47

Verslaggever: MP

Vorig jaar rond deze tijd meldden wij al dat PSV de seizoenkaarten automatisch gaat verlengen. In de PSV Flits van de wedstrijd PSV-FC Twente maakte PSV de precieze werkwijze van de automatische verlenging van de seizoenkaart(en) voor het seizoen 2003-2004 bekend. Eind april ontvangt iedere huidige seizoenkaarthouder bericht over de seizoenkaart(en) voor het seizoen 2003-2004. In tegenstelling tot voorgaande jaren, waar iedereen eerst een verlengingsformulier kreeg en pas veel later een bevestiging, krijgt nu iedereen direct een bevestiging.

Indien de gegevens op de bevestiging juist en volledig zijn ?n u uw huidige plaats(en) wilt behouden, hoeft u niet te reageren. Er vindt in dat geval automatische verlenging plaats. In alle andere gevallen dient u gebruik te maken van het wijzigingsformulier dat met de bevestiging wordt meegestuurd. Indien u gebruik maakt van het wijzigingsformulier dient u uiterlijk 15 mei a.s. te reageren.

Supporters die dit seizoen geen seizoenkaart hebben en die volgend seizoen wel een seizoenkaart willen, kunnen zich op PSV.nl laten inschrijven zodat u een inschrijfformulier voor een PSV Seizoen Club Card voor het seizoen 2003-2004 thuis ontvangt.

Voordat het nieuwe seizoen begint wordt de nieuwe seizoenkaart thuisgestuurd. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de seizoenkaart de daarop volgende seizoenen ook te gebruiken. Na de jaarlijkse betaling wordt de seizoenkaart gewoon weer geactiveerd voor het dan komende seizoen. Wel blijft u aan het einde van ieder seizoen de bevestiging en een wijzigingsformulier ontvangen waarmee u o.a. een andere plaats kunt aanvragen, uw seizoenkaart kunt annuleren, naamsveranderingen of verhuizingen kunt doorgeven.

Meer op




Tags

seizoenkaart verlenging wijzigingsformulier annuleren betaling doorgeven flits geactiveerd inschrijfformulier meegestuurd meldden naamsveranderingen seizoenkaarthouder thuisgestuurd twente verhuizingen verlengingsformulier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte