Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We begonnen niet zo scherp, maar uiteindelijk ging het wel beter'

4 december 2021 19:42

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan het lekker te vinden dat hij weer kon spelen. "We begonnen niet zo scherp, maar uiteindelijk ging het wel beter", aldus Gakpo. "We waren niet scherp in de duels en wonnen de tweede ballen ook niet. Dat ging in de tweede helft wel beter. We waren uiteindelijk effectief genoeg en dat was het belangrijkste."

Gevraagd werd aan de aanvaller wat er nu beter moest bij PSV. "We moeten gewoon scherper aan het duel beginnen. Duels aangaan en ze ook winnen", zo gaf hij aan. "De bal ook in bezit houden en niet zo maar verspelen. Daar zijn we soms nog wat slordig in. De afgelopen weken hebben we de eerste helften juist een paar keer heel goed gespeeld, maar het belangrijkste is uiteindelijk wel dat we vandaag wel gewoon winnen."

Gakpo kreeg ook de vraag of de 3-1 van PSV afgekeurd had moeten worden. "Ik weet niet precies wat de regels zijn, maar hij stond een beetje in de baan van de keeper", zei hij daarover. "Maar de scheidsrechter keurt het goed, dus ik vond het prima."




Tags

gakpo cody baan effectief espn scherper verspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage