Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Ik ben blij dat ik weer terug ben'

4 december 2021 20:47

Noni Madueke gaf in gesprek met ESPN aan dat het de afgelopen weken lastig voor hem was dat hij niet kon spelen. "Je wil natuurlijk op het veld staan, maar ik ben blij dat ik nu weer terug ben. Nu op naar de volgende wedstrijd", aldus Madueke. "Na zo veel keer ga je ook twijfelen aan je lichaam, maar dit hoort bij voetbal. Ik moest teruggaan en zorgen dat ik op een goede manier weer terug zou komen. Geen blessures meer en zeker niet de hamstring."

Om weer terug te kunnen keren heeft de aanvaller de beol omgegooid. "Ik heb mijn programma aangepast, mijn herstel ook", zo gaf hij aan. "Vooral qua intensiteit. Ik heb ook contact gehad met een specialist en dat voelde goed. Ik ben nu weer terug en het voelt beter dan het ooit geweest is."

Uiteindelijk mocht Madueke twintig minuten spelen tegen FC Utrecht. "Ik had wel moeten scoren", zei hij daarop. "Normaal gesproken zou ik dat in de korte hoek gedaan hebben, maar dat is dan iets voor de volgende wedstrijd."




Tags

madueke beol espn intensiteit specialist teruggaan utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage