Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen wint in topper van Feyenoord

5 december 2021 14:21
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen wint in topper van Feyenoord; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de competitie. Op PSV Campus De Herdgang werd de topper tegen Feyenoord gewonnen. Nadat de ploeg in de eerste helft al enkele grote kansen had gekregen met onder meer een schot van Desirée van Lunteren op de paal, maakte Maruschka Waldus halverwege de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd.




Tags

feyenoord topper desiree herdgang lunteren maruschka waldus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Knappe overwinning. En in de grillige vrouwen eredivisie doe je dan weer mee. Zeker aangezien aan het eind van het reguliere seizoen het puntentotaal gehalveerd wordt.

Ik heb de wedstrijd eens laten lopen. Misschien zou ik dat vaker moeten doen.
+1/-0

 
site-admin 2 jaar geleden
De opzet is dit seizoen weer veranderd. Alle ploegen spelen gewoon drie keer tegen elkaar zonder dat er punten gehalveerd worden.

Als alle clubs twee keer tegen elkaar gespeeld hebben zal het competitieschema voor het derde deel worden gemaakt. De stand op de ranglijst is dan bepalend welke wedstrijden je dan nog thuis en uit speelt. Dit zijn dan wel gewoon vier thuis- en vier uitwedstrijden.
+2/-0

2 jaar geleden
De 1e helft vergaten ze zichzelf te belonen en naar de kansenverhoudingen had de stand hoger moeten uitvallen.
maar wie treurt daarom na een belangrijke overwinning en puntenverlies van de koploper.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik heb alleen de 2e helft gezien en op basis daarvan leek dit een typische vechtwedstrijd waarin PSV het fysiek moest afleggen. Des te mooier zijn de 3 punten en weer bovenin meedoen. Een noodzakelijke overwinning dus.Het lijkt wel of de damescompetitie qua niveau is gedevalueerd met als gevolg verrassende uitslagen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Of juist breder geworden met als gevolg daarvan kleinere krachtsverschillen.
+1/-0

reactie verwijderd

2 jaar geleden
Is het de moeite waard om de wedstrijd in zijn geheel terug te kijken? Ik ben het namelijk toch wel van plan.

I.t.t. PSV-Feyenoord heb ik wél de Cup Final tussen Chelsea & Arsenal (3-0) grotendeels meegekregen.

Er was een heuse "Schmidt-Wechsel". Luttele seconden vóór het eindsignaal mocht Anick Nouwen "from PSV Eindhoven" - aldus de BBC-commentator - ook nog meedelen in de triomf. Toch leuk, denk ik.
+1/-0

2 jaar geleden
Terugkijken met de uitslag al bekend lijkt me niet de moeite waard. Live is de wedstrijd spannend maar kwalitatief van een bedenkelijk niveau. Geldt natuurlijk vaak ook voor mannenwedstrijden.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage