Transparent
Inloggen
Sluiten

GoodHabitz vanaf komend seizoen weer rugsponsor van PSV

7 december 2021 09:38 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

GoodHabitz vanaf komend seizoen weer rugsponsor van PSV; image source: Pro Shots

PSV meldt dat het in GoodHabitz een nieuwe rugsponsor heeft gevonden. Vanaf komend seizoen zal het voor minstens drie seizoenen op de achterzijde van de shirts van PSV 1, Jong PSV en de jeugdelftallen staan. Sinds 2015 werken GoodHabitz en PSV al samen. In het seizoen 2018/2019 was het Eindhovense bedrijf bovendien al rugsponsor van PSV.

Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melden dat PSV in die drie jaar ongeveer 3,5 miljoen euro zal ontvangen van GoodHabitz.

Meer op PSV.nl
Tags

goodhabitz rugsponsor achterzijde jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Toch fijn zon loyale partner.
+1/-0

2 jaar geleden
Ze maken er wel een goede gewoonte van 😉
+3/-0

2 jaar geleden
Wordt tijd dat we weer eens een fatsoenlijk shirt krijgen, met Philips als enige sponsor ipv al die C sponsors
+1/-3

 
2 jaar geleden
Tijd dat je weer gewoon van je zakgeld gaat leven Zizou. Lekker oud en vertrouwd. Nee zonder grappen. De band met Philips moeten we zeker houden, en dat hoeft dan niet voor de hoofdprijs (niet tegen Philips zeggen..). Maar ik vind dat we ook respect en waardering moeten hebben voor de sponsors die ons nu steunen en daar een degelijke prijs voor betalen. Zeker in deze tijden dat het niet super gaat. Alle respect dus voor partijen als GoodHabitz, energiedirect enz. Zeker aangezien deze dit al jarenlang doen
+3/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi