Transparent
Inloggen
Sluiten

Willy & René podcast: "Niemand kon zo hard schieten als de Kuijl"

7 december 2021 10:25 - De Willy & René podcast

In de dertiende aflevering kijken Willy en René met veel vertrouwen vooruit naar de wedstrijden van deze week van PSV tegen Real Sociedad en NEC. Dat optimisme heeft te maken met de terugkeer van ‘Koning’ Gakpo. Over de rol van Marco van Ginkel zijn de gebroeders minder eensgezind. Sterker nog: over hem krijgen zij het verbaal met elkaar aan de stok!

Verder is het de week dat stadgenoot en voormalig collega Willy van der Kuijlen 75 jaar oud zou zijn geworden. ‘Skiete Willy’ had zo’n hard schot in de benen dat niemand op de training in het muurtje wilde staan als hij een vrije trap nam. Trainer Kees Rijvers kwam toen met een vondst die we tegenwoordig over de hele wereld op trainingen nog tegenkomen. Je hoort het in de Willy en René PSV Podcast.




Discussieer mee op de forums


Tags

willy podcast kuijl gakpo gebroeders ginkel kuijlen muurtje optimisme rijvers skiete sociedad stadgenoot stok tegenkomen verbaal vondst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage