Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: 'Het is niet genoeg om balbezit te hebben als je niet tot kansen weet te komen'

9 december 2021 23:01

In gesprek met ESPN was André Ramalho zeer teleurgesteld over het duel tegen Real Sociedad. "Iedereen heeft gezien dat we de wedstrijd onder controle hadden, maar zij hadden een duidelijk plan om ons met counters aan te vallen", aldus Ramalho. "Ik vond dat we goed aan de wedstrijd begonnen. De eerste helft van ons was gewoon erg goed. We hadden natuurlijk wel meer kansen moeten creëren en zij krijgen dan een kans via een penalty."

Ramalho had in de rust nog wel het gevoel dat het goed zou komen. "We hadden de wedstrijd onder controle. We hoefden alleen maar een doelpunt te maken", zo gaf hij aan. "We gingen naar voren om tot kansen te komen. Natuurlijk vielen er bij ons dan wel meer gaten omdat je meer risico neemt. Toen zij de tweede maakten wist je dat het veel moeilijker ging worden. Bij de derde namen we al alle risico's om nog tot scoren te komen."

Uiteindelijk zorgde de nederlaag voor veel teleurstelling. "We zullen hiervan moeten leren. Het is niet genoeg om balbezit te hebben als je niet tot kansen weet te komen", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho counters espn hoefden sociedad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage