Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV nipt onderuit tegen koploper Volendam

10 december 2021 22:11
Foto: Pro Shots

Jong PSV nipt onderuit tegen koploper Volendam; image source: Pro Shots

Het is Jong PSV net niet gelukt om een punt te pakken bij FC Volendam. De ploeg van Ruud van Nistelrooij ging met 3-2 onderuit. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie leek een eenvoudige avond te krijgen en kwam op een 3-0 voorsprong. Via een benutte strafschop van Johan Bakayoko en een doelpunt van Mohamed Nassoh kwam Jong PSV echter volledig terug in de wedstrijd.

Jong PSV ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker en had hier gezien het spelbeeld ook zeker recht op. Gescoord werd er echter niet meer, zodat de ploeg zonder punten weer richting Eindhoven moest vertrekken.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Markelo (77' Bahadir), Seelt, Vos, Leysen, Tielemans, Kjolo (88' Thomas), Saibari (59' Sealy), Bakyoko, Colyn (59' Matuta), Antonisse (59' Nassoh)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong volendam nassoh nipt antonisse bahadir bakayoko bakyoko colyn delanghe kjolo leysen markelo matuta nistelrooij saibari sealy seelt spelbeeld tielemans vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Leuk meevoetballen en vervolgens weer de punten inleveren. Vorige week hetzelfde verhaal tegen een niet bepaald groots De Graafschap die notabene thuis verliezen van Helmond. Opleiden is niet alleen ontwikkelen van jeugdspelers maar ook resultaat halen. Bij PSV is alles veel te vrijblijvend.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat laatste zit in de hele club helaas.

Gisteravond kwestie van te laat beginnen met voetballen, denk ik.
+1/-0

2 jaar geleden
Ook wederom weer geblunder van de keeper waarmee we het onszelf lastig maken, ondanks dat het een andere was. Wel goed dat we nog bijna terug komen, dat getuigt wel van iets van mentaliteit. Maar tegen Telstar moet wel weer een keer gewonnen worden.

Schandalig trouwens dat de man van 14 miljoen in de kkd meespeelt om tevergeefs te proberen de periode te pakken. Tijd dat de regels voor de Jong-teams veranderen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Niet tegen het arme Telstar winnen hoor! ;-)

Wie speelde er mee met de jonge neusjes?

Heerlijk die late gelijkmaker, die zag ik dan wél, ironisch dat uitgerekend 010 hiervan profiteert!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik doelde op de Deen Daramy. Ook weer een van de grootste talenten sinds Bojan.

Speelt Telstar nog ergens voor dan?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Eh nee nauwelijks, voor de spreekwoordelijke eer misschien.
+1/-0

2 jaar geleden
Daarom is het wel mooi dat Excelsior de periode wint na de mooie late gelijkmaker van Oss.
+1/-0

2 jaar geleden
Volendam speelt een prima 1e helft maar krijgt het door een elftal jonkies toch nog knap lastig.(waar kennen we dat van)
Nee die Jonk is ook geen magier.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage