Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Als je uiteindelijk in de laatste minuut toch die overwinning pakt is heel lekker'

12 december 2021 23:26

In gesprek met ESPN was Marco van Ginkel blij dat PSV toch nog wist te winnen van NEC "Het kwam niet vanzelf, maar als je uiteindelijk in de laatste minuut toch die overwinning pakt is heel lekker", aldus Van Ginkel. "Het is een top weekend met de concurrentie die punten verspeelt. We hadden donderdag een zure nederlaag, dan wil je vandaag een goede reactie zien. We hadden het moeilijk met NEC die goed verdedigde met man en macht. Het duurde maar tot die goal kwam. Dat die 1-2 dan in de laatste minuut valt is heerlijk natuurlijk."

Het duurde lang voordat PSV echt gevaarlijk werd. "Zeker niet alles ging perfect. We creëerden niet veel, kregen een paar kleine kansen waar we te weinig uithaalden", zo gaf hij aan. "Yorbe en Maximiliano vallen heel positief in en trekken de overwinning over de streep. Dat is heel top."

De aanvoerder werd ook gevraagd naar het wereldkampioenschap van Max Verstappen. "We hebben het op de weg hier naar toe en ook in het hotel gekeken. Dat gaf kippenvel", zei hij daarover. "Het is echt een heel mooi weekend. Op voetbalgebied, maar zeker ook voor Max."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel creeerden espn macht maximiliano uithaalden verdedigde verstappen voetbalgebied wereldkampioenschap zure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage