Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen: 'We zijn nog steeds PSV en doen er alles aan om bovenaan te eindigen'

12 december 2021 23:45

In gesprek met ESPN kreeg Yorbe Vertessen de vraag of hij verwacht had dat PSV na zestien speelrondes bovenaan zou staan. "We zaten natuurlijk in een mindere periode, maar we zijn nog steeds PSV en doen er alles aan om bovenaan te eindigen", aldus Vertessen. "Het was steeds die kansen die er net niet in gaan, dat beetje geluk wat dan tegenzit. Natuurlijk moeten we het ook beter uitspelen en meer kansen creëren."

Gevraagd werd aan de Belg of hij kon aangeven waar het precies aan lag. "Ik vind dat lastig omdat ik niet heel veel minuten speel. Ik weet niet hoe de groep dat tijdens de wedstrijd ervaart", zo gaf hij aan. "Het is altijd net die laatste pass of net die laatste stap die net niet uit komt. Het is gewoon precisiewerk."

De aanvaller vindt het niet makkelijk dat hij vaak op de bank moet beginnen. "Je voelt ook dat je er dicht tegen aan zit", zei hij daarover. "Maar het is nog steeds de keuze van de trainer. Ik weet dat dit misschien niet het makkelijkste jaar is, omdat het een soort van overgangsjaar is. Ik moet gewoon hard blijven werken. Dan ga ik die minuten wel kijken."




Tags

vertessen ervaart espn overgangsjaar precisiewerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage