Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: 'Als je wint en de nul houdt ben ik altijd tevreden'

15 december 2021 23:17

In gesprek met ESPN keek André Ramalho uiteindelijk met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen Fortuna. "Als je wint en de nul houdt ben ik altijd tevreden", aldus Ramalho. "We hebben het naar mijn gevoel goed gedaan."

Gevraagd werd aan de verdediger wat er dan goed was. "Het was heel zwaar. Iedereen was aan het eind vermoeid. Het is dan lastig om de focus te houden en dan maak je al snel eenvoudige fouten", zo gaf hij aan. "We hebben een paar goede kansen gecreëerd. We hadden vaker moeten scoren."

Ramalho ging verder: "De tegenstander heeft eigenlijk geen kans gehad. Dat is een goed teken. Dit was een bekerwedstrijd, dan is het alles of niets. Wij hebben gewonnen en zijn dus door. Dat was het belangrijkste."
Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho eenvoudige espn fortuna

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 3x je inleg terug als PSV wint van Telstar en steun onze site!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

booster corona doan drank feyenoord goldensands groningen hag heracles izecson kind kinderen klompje knvb mauro napo nederland nos ongeluk portugal prikken principes rijbewijs santos shevchenko tadic testte utrecht veerman vloet