Transparent
Inloggen
Sluiten

Ritsu Doan: 'Ik geniet om samen te mogen spelen met dit team'

15 december 2021 23:24

Ritsu Doan was in gesprek met ESPN tevreden over zijn wedstrijd. "Het was nu natuurlijk voor de beker, dan weet je dat het zwaar gaat worden. Maar we verdienden om te winnen, het was een goede wedstrijd", aldus Doan. "Twee goals scoren is lekker, maar mijn ploeggenoten hebben daar ook bij geholpen. Daar moet ik ze voor bedanken."

De Japanner blikte zelf terug op zijn treffers. "Het eerste doelpunt was een combinatie met Mario, dat was een goede een-twee met hem", zo gaf hij aan. "Bij de tweede zocht ik naar een ploeggenoot, maar zag vervolgens het moment om zelf te schieten en dat was een goede goal."

Doan is Roger Schmidt dankbaar voor de kansen die hij krijgt. "Hij geeft me het vertrouwen. Ik geniet om samen te mogen spelen met dit team", zo gaf hij aan.
Discussieer mee op de forums


Tags

doan geniet espn roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 3x je inleg terug als PSV wint van Telstar en steun onze site!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

booster corona doan drank feyenoord goldensands groningen hag heracles izecson kind kinderen klompje knvb mauro napo nederland nos ongeluk portugal prikken principes rijbewijs santos shevchenko tadic testte utrecht veerman vloet