Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Ik begrijp dat je niet altijd jouw beste wedstrijd kan spelen'

16 december 2021 00:37

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan blij te zijn dat PSV gewonnen had. "We hadden het onszelf makkelijker kunnen maken en eerder kunnen scoren. Dan hadden we onszelf meer moeite bespaard omdat het dan al eerder beslist was geweest", aldus Schmidt. "Maar we moeten niet vergeten dat dit al onze dertigste wedstrijd van dit seizoen is. Dan begrijp ik dat je niet altijd jouw beste wedstrijd kan spelen."

De trainer werd direct gevraagd naar het spel van Yorbe Vertessen. "Hij heeft zijn best gedaan. Op een paar momenten had hij pech, maar dat heb je ook bij voetbal", zo gaf hij aan.

Niet alleen met de overwinning was Roger Schmidt tevreden. "We hebben de nul gehouden en spelers als Maximiliano Romero en Richard Ledezma hebben kunnen spelen", zei hij daarover. "Het was voor ons een goede dag. Geen blessures en nu herstellen zodat we klaar zijn voor de laatste wedstrijden."
Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger bespaard dertigste espn ledezma maximiliano romero vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 3x je inleg terug als PSV wint van Telstar en steun onze site!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.792 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

booster corona doan drank feyenoord goldensands groningen hag heracles izecson kind kinderen klompje knvb mauro napo nederland nos ongeluk portugal prikken principes rijbewijs santos shevchenko tadic testte utrecht veerman vloet