Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het was een zakelijke bekeroverwinning'

16 december 2021 00:57

Cody Gakpo gaf in gesprek met ESPN aan dat hij het een zakelijke bekeroverwinning van PSV vond. "Ons doel was om deze wedstrijd zo snel mogelijk op slot te zetten. Dat lukte niet zo heel snel, maar lukte uiteindelijk wel. Dat is het belangrijkste van deze wedstrijd", aldus Gakpo.

Gevraagd werd aan de aanvaller hoe hij zich fysiek voelt. "Ik voel me goed. Ik ben natuurlijk geblesseerd geweest en heb nu al best wel wat minuten in de benen. Dat was af en toe wel zwaar, maar ik voel me goed", zo gaf hij aan. "Het is mijn taak om het team zo goed mogelijk te helpen met doelpunten en assists, dus dat is ook mijn doel voor de komende wedstrijden."

Ook kreeg hij de vraag wat hij nu zijn beste positie vindt. "Ik voel me aan de linkerkant wel het meeste op mijn gemak, maar de trainer heeft wel een punt dat ik me kan ontwikkelen op andere posities. Daar zijn we mee bezig en ik doe mijn best", zo gaf hij aan. "Mijn voorkeur gaat wel uit naar links en de trainer weet ook dat ik er zo over denk. De trainer wil dat ik me ook ontwikkel op andere posities, dus we hebben het er over gehad."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo bekeroverwinning espn gemak slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 3x je inleg terug als PSV wint van Telstar en steun onze site!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

booster corona doan drank feyenoord goldensands groningen hag heracles izecson kind kinderen klompje knvb mauro napo nederland nos ongeluk portugal prikken principes rijbewijs santos shevchenko tadic testte utrecht veerman vloet