Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in TOTO KNVB Beker tegen Telstar

18 december 2021 22:45
Foto: Pro Shots

PSV in TOTO KNVB Beker tegen Telstar; image source: Pro Shots

PSV zal het in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker moeten gaan opnemen tegen Telstar. Dat werd zaterdag duidelijk na de loting. Voor de ploeg van Roger Schmidt zal het volgende maand een thuiswedstrijd worden. De achtste finale van de beker zal worden gespeeld op dinsdag 18 januari, woensdag 19 januari of donderdag 20 januari. De KNVB maakt de exacte speeldatum later bekend.

Indien PSV de kwartfinale weet te behalen staat nu al vast dat het dan weer een thuiswedstrijd krijgt. Dit is na loting ook al bepaald omdat drie weken na de achtste finales de kwartfinales al plaats zullen vinden en gemeentes daarom al voorbereidingen kunnen treffen voor een (eventuele) wedstrijd. De tegenstander zal pas geloot worden nadat de achtste finales daadwerkelijk zijn gespeeld.
Tags

knvb gemeentes kwartfinales roger schmidt voorbereidingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


PSValtijd1 (geschorst)
2 maanden geleden
2 x thuis... we lijken wel op Rdam zuid
Is dat wel pluis?

Ralf mee zun gouwe handjes...😉
+2/-0

 
2 maanden geleden
Inderdaad. Dit zijn Rotterdamse taferelen!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als ze er toch uit zijn, dan maakt die loting ook niet meer uit.
+1/-0

2 maanden geleden
Heel goed nieuws voor PSV. Hopen dat er weer toeschouwers toegelaten mogen worden bij deze wedstrijden. PSV had tegen Vitesse en FC Utrecht , Go Ahead Eagles donderdag aanstaande geen toeschouwers op de tribune . Om die reden moet PSV deze wedstrijden aan de fans terugbetalen aan het einde van het seizoen. Je moet uiteraard de (nieuwe) maatregelen afwachten , of ze er komen of niet , maar je moet als club altijd van het positieve uitgaan en dat scenario ook uitwerken . Stel dat er weer publiek welkom is dan zijn dit ook bekerwedstrijden samen met de tussenronde tegen Maccabi tel aviv (conference league) die je de seizoenkaarthouders kunt voorstellen bij te wonen , uiteraard voor de keuze stellen ,of alsnog uitbetalen aan het einde van het seizoen , zal dan iedere fan zijn eigen keuze zijn. PSV behoud zichzelf dan een betere financiele positie ,de PSV fans kunnen hun club weer bijwonen , overige of niet benutte plaatsen kunnen als aanvullende recette gebruikt worden . PSV kan de volle stadions met steun tegen die tijd weer goed gebruiken , in de race om 3 prijzen . Win win situatie. Forza PSV !!
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
2 maanden geleden
Prima idee, mailtje naar PSV Maan!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Niet dat het realistisch is, aangezien het een utopie is om te denken dat er dan al publiek aanwezig mag zijn als er nu al t/m 14 januari een harde lockdown is, maar een flink deel van de seizoenkaarthouders heeft met die All-In kaart sowieso al recht om die wedstrijden te mogen bezoeken.

Daarnaast behoudt PSV sowieso een betere financiële positie aangezien je aan het eind van het seizoen ook kan kiezen om het bedrag waar je recht op hebt terug te krijgen als voucher in de fanstore ipv dat het op je rekening wordt gestort.
+2/-0

2 maanden geleden
En stel dat we de volgende ronde halen, dan weer een thuiswedstrijd!! Moet niet gekker worden. Ik vind eigenlijk dat als er een divisie verschil tussen zit de laagste ploeg altijd thuis moet spelen, dat is toch veel leuker. Nu mogen er achter elkaar twee amateur teams naar Adam om daar voor lul gezet te worden. Laat die lekker thuis spelen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ben ik het mee eens en zelfs iets van de recettes delen of helemaal voor de amateurs zou imo mogelijk gemaakt worden,ook een vorm van stimulans voor het amateurvoetbal.

on:is het warme balletje onze kant opgerold.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Vanaf de achtste finales worden de recettes 50/50 verdeeld onder beide clubs. Je hebt er dit seizoen alleen uiteraard (nog) niets aan omdat er toch zonder publiek gespeeld zal worden.
+1/-0

2 maanden geleden
Andersom was leuke geweest, hoewel waarschijnlijk toch zonder publiek.

Herhaling van de loting in 2013 toen PSV thuis, na snelle 0-1 achterstand, geflatteerd met 4-1 won.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 3x je inleg terug als PSV wint van Telstar en steun onze site!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.792 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

booster corona doan drank feyenoord goldensands groningen hag heracles izecson kind kinderen klompje knvb mauro napo nederland nos ongeluk portugal prikken principes rijbewijs santos shevchenko tadic testte utrecht veerman vloet