Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen wint na knotsgekke slotfase van ADO

19 december 2021 14:10
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen wint na knotsgekke slotfase van ADO; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een thuiszege tegen ADO Den Haag. Op PSV Campus de Herdgang werd met 2-1 gewonnen. Desiree van Lunteren opende halverwege de eerste helft de score, terwijl in de slotfase Esmee Brugts voor de tweede treffer zorgde. PSV was twee minuten daarvoor wel ontsnapt aan de gelijkmaker, omdat een strafschop van ADO op de paal werd gesloten. In blessuretijd wist ADO een tweede penalty wel te benutten.

Een kwartier voor tijd werd Melanie Bross met twee keer geel van het veld gestuurd. Zij was als invalster een kwartier eerder pas in het veld gekomen.




Tags

ado knotsgekke bross brugts desiree esmee herdgang invalster lunteren melanie ontsnapt thuiszege

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Laten wij het er maar op houden dat er gewonnen is en dat is (momenteel) het allerbelangrijkste. Dit verslag triggert wel: vanavond de samenvatting maar eens kijken.
+1/-0

2 jaar geleden
Winst is wat telt en PSV dames doet nu weer mee bovenin. Ik vind Twente het beste team maar de underdogrol past PSVdames misschien het beste.
+1/-0

2 jaar geleden
Die tukkers scoren er lustig op los.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage