Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Joey Veerman tekent tot 2026 bij PSV

4 januari 2022 21:30 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Joey Veerman tekent tot 2026 bij PSV</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de komst van Joey Veerman bevestigd. De middenvelder komt over van sc Heerenveen en heeft een contract getekend tot de zomer van 2026. Hoeveel PSV betaalt voor Veerman wordt niet gemeld, maar naar verluidt is dit ongeveer zes miljoen euro. Veerman speelde 81 officiële wedstrijden voor sc Heerenveen. Eerder kwam hij tot FC Volendam tot evenveel duels.

Directeur Voetbalzaken John de Jong is blij met de komst van de middenvelder. "We hebben dit weekend onze interesse officieel kenbaar gemaakt en een bod bij sc Heerenveen neergelegd. Er was ons veel aangelegen de transfer snel af te ronden en zijn blij dat dit is gelukt", aldus De Jong. "Joey is een multifunctionele middenvelder die creativiteit aan PSV toevoegt. Gezien de samenstelling van de selectie, vonden wij dat we zo’n type goed konden gebruiken. We houden Joey al langer nauwlettend in de gaten en zijn ervan overtuigd dat hij zijn plafond nog niet heeft bereikt."

Zelf kijkt Veerman uit naar zijn tijd bij PSV. "Ik ben ontzettend blij met deze stap en de snelheid waarmee PSV gehandeld heeft", zo geeft hij aan. "Afgelopen zaterdag vertelde mijn zaakwaarnemer dat John de Jong navraag bij hem had gedaan en een dag later sprak ik al met Roger Schmidt. Ik kijk ernaar uit om bij deze prachtige club – de nummer één van de Eredivisie – te gaan voetballen. Je moet hier iedere week presteren. Naar die uitdaging was ik op zoek."

In november was Veerman PSV nog tot last aangezien uit zijn vrije trap de gelijkmaker viel tijdens sc Heerenveen - PSV. "Maar om eerlijk te zijn hadden we bij rust al met 4-0 achter kunnen staan", zegt hij daarover. "Ik zag een aantal prachtige aanvallen en dacht af en toe: ik hoop ooit in zo’n team te kunnen spelen. Het voelt speciaal dat dat nu gelukt is."

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey heerenveen jong aangelegen eredivisie kenbaar navraag plafond roger schmidt toevoegt volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


PSValtijd1 (geschorst)
3 weken geleden
Welkom Joey, Volendammers passen best n eindje in Brabant😉
+2/-0

2 weken geleden
Hopen op de nieuwe wim jonk.

Welkom Joey.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 3x je inleg terug als PSV wint van Telstar en steun onze site!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

booster corona doan drank feyenoord goldensands groningen hag heracles izecson kind kinderen klompje knvb mauro napo nederland nos ongeluk portugal prikken principes rijbewijs santos shevchenko tadic testte utrecht veerman vloet