Jong PSV naar bekerfinale na winst op Feyenoord

24 april 2003 21:38

Jong PSV heeft zich geplaatst voor de bekerfinale na een 2-1 winst in het Philips Stadion op Jong Feyenoord. In die finale komt Jong PSV uit tegen de winnaar van Jong Ajax-Jong FC Utrecht. De 2-1 eindstand was al bij rust bereikt. PSV kwam op een 2-0 voorsprong via doelpunten van Evren (10e minuut) en Wilson (39ste minuut). Leonardo deed in blessuretijd van de eerste helft iets terug. In een matige wedstrijd was PSV iets beter dan de Rotterdammers die met Song, Leonardo, Pardo, Lurling en Zoetebier waren gekomen. Bij PSV deden Van der Schaaf en Leandro mee. Marquinho maakte na maandenlang blessureleed zijn rentree in het shirt van PSV.