Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint in laatste minuut van Teutonia Ottensen

8 januari 2022 16:57 - ED.nl
Foto: Pro Shots

PSV wint in laatste minuut van Teutonia Ottensen; image source: Pro Shots

PSV heeft zaterdagmiddag op het nippertje weten te winnen van Teutonia Ottensen. In het Philips Stadion werd het oefenduel tegen de Duitse ploeg met 2-1 gewonnen. Na een kwartier werd door Cody Gakpo de score geopend, maar na een half uur spelen werd het weer gelijk. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar in de laatste minuut werd dankzij Fodé Fofana alsnog gewonnen.

Volgens het Eindhovens Dagblad ontbraken om uiteenlopende redenen André Ramalho, Noni Madueke, Eran Zahavi, Joey Veerman, Yorbe Vertessen, Armindo Bruma, Carlos Vinícius, Jordan Teze, Yvon Mvogo, Joël Drommel, Armando Obispo, Phillipp Mwene, Ryan Thomas en Ibrahim Sangaré.

Opstelling eerste helft: Müller, Ledezma, Seelt, Boscagli, Max, Gutiérrez, Van Ginkel, Götze, Doan, Romero, Gakpo

Opstelling tweede helft: Delanghe, Mauro Júnior, Seelt, Boscagli, Max, Gutiérrez, Van Ginkel (75' Saibari), Götze, Doan (75' Bakayoko), Romero (60' Fofana), Gakpo

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo ottensen teutonia boscagli doan fofana ginkel gotze gutierrez romero seelt armando armindo bakayoko bruma carlos delanghe drommel eran fode joey jordan ledezma madueke mauro muller mvogo mwene obispo phillipp ramalho saibari sangare teze veerman vertessen vinicius yvon zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
"Volgens het Eindhovens Dagblad ontbraken om uiteenlopende redenen André Ramalho, Noni Madueke, Eran Zahavi, Joey Veerman, Yorbe Vertessen, Armindo Bruma, Carlos Vinícius, Jordan Teze, Yvon Mvogo, Joël Drommel, Armando Obispo, Phillipp Mwene, Ryan Thomas en Ibrahim Sangaré."

Pffff.... Dat is gewoon je halve basiselftal die je mist met daarnaast ook nog een groot deel van de vervangers. Het viel tijdens de wedstrijden natuurlijk al op me al die vroege wissels, maar als je ze zo achter elkaar ziet dan mogen ze wel aan de bak om er zoveel mogelijk klaar te stomen. Zonder onnodige risico's te nemen natuurlijk.

Veerman zal wel kunnen spelen mits hij het spel van Schmidt zich voldoende eigen maakt, maar Pröpper is uiteraard ook weggevallen.

Achterin lijkt het erg dun op het moment en de aanvallers die nog over zijn bleken ook niet al te zeker qua blessures. Laten we hopen dat er een aantal uit voorzorg thuis zijn gebleven en dat het meevalt. Er moeten volgend weekend weer 3 punten opgehaald worden.
+1/-0

2 weken geleden
14 spelers afwezig om uiteenlopende redenen... sprakeloos.
+1/-1

 
2 weken geleden
En geen speelminuten voor Veerman.
+1/-0

2 weken geleden
Zo de eerste overwinning in 2022 is binnen. Nu nog 16 wedstrijden in de ED in de laatste minuut winnen.
+3/-0

 
2 weken geleden
Met 2 vingers in die nase op jacht naar de titel
+3/-1

2 weken geleden
Teutonia Ottensen thuis altijd moeilijk. Er was recent nogal wat ophef hier over PSV'ers in Dubai en Covid. Gotze speelde gewoon vandaag. Voor zover ik heb kunnen vinden waren hij en Zahavi in Dubai. Valt dus allemaal wel mee dat naar Dubai gaan.
+1/-1

2 weken geleden (gewijzigd)
Yes!! Eat that teuten.


Say Fo, Fé, Fodena, say Fo-fé Fodena.
+1/-0

2 weken geleden
Nietszeggend oefenpotje. Kunnen dan ook weinig conclusies aan verbonden worden. Aantal absenties is echter zéér zorgwekkend. Wat mij betreft wordt herstart uitgesteld. Maar ja, zal wel niet. Nooit eens wat.
+1/-0

 
2 weken geleden
In principe ben ik het met je eens over uitstellen. Probleem alleen is dat die ruimte er totaal niet is. Die speelkalender zit nu al zo achterlijk vol dat er tot aan de laatste speelronde in mei geen enkele vrije midweek is. Alleen tijdens de twee interlandweken, maar dan mag er geen competitie worden gespeeld op het hoogste niveau.

De Eredivisie met een paar weken uitstellen gaat ook al niet, aangezien er na de competitie ook alweer een dubbele interlandperiode wacht. Dat wordt komend seizoen overigens alleen nog maar krankzinniger met een WK dat er even tussendoor valt.
+1/-0

 
2 weken geleden
Wat mij betreft beëindigen ze nu deze competitie ;o)
+3/-0

 
2 weken geleden
Nee dat kan nu nog niet. Dan moeten wij eerst nog één puntje meer verspelen dan dat andere clubje. Dan kunnen ze met een gerust hart alles stilleggen en in de boeken verwerken.
+1/-0

 
2 weken geleden
Moet dan niet eerst 70% van de wedstrijden gespeeld zijn? Of had ik dat verkeerd begrepen?
+1/-0

 
2 weken geleden
Nee. Als er tenminste 50% gespeeld is worden de Europese tickets verdeeld. Als alle clubs minstens 28 wedstrijden gespeeld hebben als een competitie wordt beëindigd wordt er ook daadwerkelijk een kampioen uitgeroepen
+2/-0

 
2 weken geleden
Tenzij je voor de 29e wedstrijd sowieso al kampioen zou zijn. Maar dat lijkt me logisch.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bijwerkingen booster boosteren corona educated ehv ehvdgxt feyenoord fox gotze guess guppie ihattaren immuunsysteem nikiforov oma ongeluk ontnomen placebo sangare schmidt utrecht vaccin vaccinaties vaccineren veerman vloet watervlug wetenschap