Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Het is top hier, zeker weten'

16 januari 2022 16:52

Joey Veerman was in gesprek met ESPN blij met zijn debuut voor PSV. "Dit was top, zeker weten", aldus Veerman. "Het trainingsniveau en dat soort dingen gaat natuurlijk omhoog. Maar het is top hier, zeker weten."

Gevraagd werd aan de middenvelder wat nu het verschil is tussen Heerenveen en PSV. "Het complex bijvoorbeeld is heel anders. Het niveau ligt veel hoger, ook met trainen. En dan een paar straaljagers voorop. Dat is voor mijn spel heel lekker", zo gaf hij aan. "Ik kreeg zelf wel het gevoel dat ik toe was aan een stap hoger en gelukkig heeft PSV mij die kans gegeven."

Dat hij niet direct in de basis mocht beginnen begreep Veerman wel. "Ik heb pas vier keer met de groep getraind", zei hij daarover. "Uiteindelijk is het een prachtige middag. Een overwinning en mijn debuut. Dit is waar ik lang op heb gewacht, dus hier ben ik wel blij mee."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey espn heerenveen straaljagers trainingsniveau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage