Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Het maakt niet uit wie de doelpunten maakt'

16 januari 2022 17:44

Mario Götze gaf in gesprek met ESPN aan vooral blij te zijn met de overwinning. "Dat is natuurlijk het belangrijkste", aldus Götze. "Maar ik ben natuurlijk ook blij dat ik gescoord heb. Dat ik zo lang niet gescoord had, was niet belangrijk. Het belangrijkste is de teamprestatie en de teamdoelen. Daar moet de focus opliggen. Het maakt dan niet uit wie de doelpunten maakt en de assists geeft."

De Duitser was echter wel blij met zijn doelpunt. "Natuurlijk, ik vind het fijn om te scoren en assists te geven. Dat deed ik vorig seizoen ook en ik wist dat dat vanzelf weer zou gebeuren", zo gaf hij aan. "Maar het belangrijkste is het team. Daarna dat je fit en gezond bent en op een zo hoog mogelijk niveau kan spelen. De rest komt dat vanzelf wel."

Götze is ook zeer te spreken over de komst van Joey Veerman. "Hij is nu een paar dagen bij ons en heeft al laten zien wat hij in huis heeft, ook op de trainingen", zei hij daarover. "We zijn blij dat hij bij ons is. Hij kan ons veel helpen, dus het team en vooral ik zijn heel blij dat hij nu bij ons speelt."




Discussieer mee op de forums


Tags

gotze espn joey opliggen teamdoelen teamprestatie veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage