Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekertoernooi gaat voor PSV verder met thuiswedstrijd tegen Telstar

19 januari 2022 14:45

Donderdagavond gaat PSV weer verder in de TOTO KNVB Beker als de thuiswedstrijd tegen Telstar op het programma staat. De Witte Leeuwen staat in de Keuken Kampioen Divisie op een dertiende plek. In de beker wist het te winnen van Kozakken Boys en Spakenburg, al had het in die laatste wedstrijd verlenging nodig.

In bekerverband speelde PSV vier keer eerder tegen Telstar en al die duels werden in het Philips Stadion gespeeld. PSV wist al die keren ook te winnen, al had het in 1970 wel strafschoppen nodig. In 1966, 1981 en 2013 werd probleemloos de volgende ronde behaald.

Jong PSV speelde dit seizoen al twee keer tegen Telstar. In oktober werd op PSV Campus de Herdgang met 2-3 verloren, terwijl de uitwedstrijd in Velsen vorige maand in een 0-0 gelijkspel eindigde.




Tags

bekerverband herdgang jong knvb kozakken spakenburg velsen verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje