Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het was een moeizame avond'

20 januari 2022 20:56

Het zag er donderdagavond niet goed uit voor PSV, dat tegen Telstar tot halverwege de tweede helft nog op 1-1 stond. In de rust werd onder meer Cody Gakpo van stal gehaald om het tij te keren. De 22-jarige linksbuiten kwam in zijn 45 minuten spelen niet tot scoren, maar merkte wel verschil tussen de eerste en de tweede helft. Hij sprak erover met ESPN:

“Het was helaas een moeizame avond. We hebben de kansen niet afgemaakt, waardoor we het onszelf onnodig lastig hebben gemaakt. Ik kwam er in de rust in en moest orde op zaken zien te stellen. In de tweede helft hebben we denk ik meer kansen gecreëerd, maar ze moeten er wel in.” Gakpo kwam er na de rust in, samen met Ritsu Doan. Zij vervingen debutant Fodé Fofana en de maker van de goal Armindo Bruma. Zijn invalbeurt zag hij niet per se als belemmerend: “Het liefst zou ik natuurlijk de hele wedstrijd spelen, maar zo moet het nu maar eenmaal.”

Ook werd Gakpo nog gevraagd naar de overstap van oud-ploeggenoot Ihattaren naar de concurrent uit de hoofdstad: “Ik heb geen contact gehad met Mo, maar ik hoop dat het goed met hem gaat en dat hij nu aan voetballen toekomt.”




Tags

gakpo cody armindo belemmerend bruma doan espn fode fofana ihattaren linksbuiten toekomt vervingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage