Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Tevreden met de goal, maar niet met het spel'

20 januari 2022 21:11

In de met 2-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen SC Telstar deed nieuwkomer Joey Veerman goede zaken. De middenvelder bekroonde zijn eerste basisplaats voor PSV met zijn eerste treffer voor de club. Met ESPN blikte hij terug op zijn optreden:

“Ik ben tevreden met de goal en de assist, maar niet met het vertoonde spel. Ik denk dat wij geen goede wedstrijd op de mat hebben gelegd vandaag. Ik heb het gevoel alsof Telstar regelmatig onder ons uit aan het voetballen was. Gutierrez en ik hadden het ook lastig, omdat ze constant op ons aan het doordekken waren dus was het moeilijk om vanuit het midden door te voetballen. Na de rust zag je wel dat we wat meer kansen creëerden en dat het wat sneller ging.”

Veerman is één van de nieuwe aanwinsten van PSV die in de winterstop is overgekomen. Hij verruilde Heerenveen voor Eindhoven en begint al aardig te wennen in het zuiden van het land: “Ik denk dat mijn aanpassing aardig gaat en ik heb het naar mijn zin. De trainingen gaan goed, ik ben hier goed opgevangen en ook het niveau is haalbaar voor mij.” Over de wedstrijd van aanstaande zondag wilde Veerman nog niet veel zeggen, maar dat het beter moet dan vanavond is een gegeven.




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey bekroonde creeerden espn gutierrez heerenveen nieuwkomer zuiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage