Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Het belangrijkste is dat ik weer op het veld stond'

20 januari 2022 21:22

PSV had donderdagavond een moeizame avond tegen Telstar. In eigen huis werd de ploeg van Andries Jonker met 2-1 verslagen, nadat Joey Veerman in de 60e minuut van de wedstrijd de voorsprong wist binnen te schieten. In de slotfase had het zelfs 3-1 kunnen worden, maar de van een blessure herstelde spits Eran Zahavi miste een haast onmisbare kopbal. Hij sprak over zijn comeback én zijn misser met ESPN:

“Met mij gaat het nu goed. Het belangrijkste is dat ik weer op het veld stond vandaag. Het was daarom ook een belangrijke dag voor me.” De spits mocht in de slotfase van de wedstrijd invallen en kreeg toen een uitgelezen kans op de 3-1. De bal verraste hem: “Ik heb twee maanden moeten rehabiliteren dus zo’n eerste wedstrijd is altijd lastig. Die laatste kans zag ik ook echt niet aankomen.”
Verder ging de spits kort in op het gerucht dat hij PSV binnenkort gaat verlaten: “Je kunt geruchten niet tegenhouden. In het voetbal kan alles gebeuren. Maar voor nu focus ik mezelf gewoon op mijn terugkomst.”




Discussieer mee op de forums


Tags

eran zahavi andries espn haast herstelde joey jonker misser onmisbare rehabiliteren tegenhouden veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage