Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Bekervoetbal is nooit makkelijk'

20 januari 2022 21:36

PSV heeft donderdagavond met 2-1 gewonnen van SC Telstar. Daarmee heeft de ploeg van Roger Schmidt zich geplaatst voor de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Het was alles behalve een makkelijke avond, beaamt ook Schmidt tegenover ESPN:

“We zijn blij, het is toch het belangrijkst dat je je wedstrijden wint. Maar vandaag was niet makkelijk. Vooropgesteld: Telstar heeft het goed gedaan. Zij waren scherp in de duels en zetten goed druk. Ze hadden ook een paar lange, sterke spelers die een behoorlijke uitdaging voor ons waren. Wij moesten echt vechten, het was niet onze beste wedstrijd. Een aantal spelers zijn daarnaast niet 100 procent en ook onze voorbereiding was niet optimaal. Maar goed, voetbal is nooit makkelijk, zeker bekervoetbal niet. Je zult altijd klaar moeten zijn voor de wedstrijd en je kwaliteiten tonen. Uiteindelijk hebben we gewonnen en dat is het belangrijkst.”

Met het oog op de ontmoeting met de concurrent uit de hoofdstad, lijken er nog wat stappen te moeten worden gezet door Schmidt en zijn ploeg. Dat bevestigt de Duitse oefenmeester: “We hebben vandaag voor wat spelers gezorgd door wat spelers te wisselen. Zondag moeten we beter spelen, hopelijk kan ik daarna genieten van een glas wijn.”




Tags

schmidt bekervoetbal roger beaamt espn glas knvb oefenmeester ontmoeting vooropgesteld wijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage