Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen na defensief gestuntel onderuit tegen FC Twente

23 januari 2022 14:08
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen na defensief gestuntel onderuit tegen FC Twente; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen is op pijnlijke wijze onderuit gegaan tegen FC Twente. De competitietopper ging met 3-1 verloren, maar bij alle drie de tegentreffers was een flinke fout achterin de oorzaak van het doelpunt. De openingstreffer viel uit een indirecte vrije trap omdat Sari van Veenendaal een terugspeelbal in haar handen nam. Die vrije trap mocht bovendien twee keer worden genomen, aangezien bij de eerste vrije trap te vroeg werd ingelopen.

Halverwege de tweede helft kwam PSV plotseling op gelijke hoogte nadat er een strafschop werd gegeven en Desiree van Lunteren hier dankbaar gebruik van maakte. Nog geen dertig seconden nadat FC Twente had afgetrapt stond de thuisploeg echter alweer op voorsprong omdat Van Veenendaal hopeloos in de fout ging bij een schot van afstand. Enkele minuten later viel daar nog de 3-1 overheen nadat Janou Levels een bal tekort terugspeelde.

De nederlaag had bovendien nog groter uit kunnen vallen nadat Van Veenendaal in de fout ging en een rebound in het doel werd gewerkt, maar deze treffer werd afgekeurd.




Tags

twente gestuntel desiree ingelopen janou levels lunteren rebound sari seconden terugspeelbal terugspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Eerste doelpunt was discutabel en de andere 2 waren cadeautjes. PSVdames heeft te weinig kwaliteit om kampioen te worden en de verdediging en keeper laten teveel steken vallen. Titelstrijd gaat tussen FCT en Ajaks. Helaas maar wel realistisch.
+1/-0

2 jaar geleden
Hoewel deze wedstrijd niet mijn prioriteit genoot vandaag en mijn emoties momenteel ook elders liggen, toch maar ff korte reactie.

Typisch, bekend gegeven helaas, gevalletje niet goed genoeg. Het straalde gewoon te weinig uit. En ja, de hele situatie rond de 1-0 oogde uiterst dubieus, maar de strafschop voor de 1-1 was ook makkelijk gegeven. Maar dan kom je dus, vrijwel uit het niets, op gelijke hoogte om het vervolgens in no time weer helemaal weg te geven. Daar zijn geen woorden voor. Of eigenlijk wel, maar hier laat ik het bij.
+1/-0

2 jaar geleden
Heb ook een heel stuk gezien, maar het niveau viel me niet mee. Veel foute passes over korte afstand gezien.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Heb het gezien tot de vrije trap - die overgenomen mocht worden - omdat de bal nog niet rolde (wat de bal wel deed) en dus leidde tot de 1-0. Toen dacht ik: ook hier KNJB en daarna de tv afgezet. Vond het niveau inderdaad erg laag en Twente oogde, moet ik toevoegen, een stuk sterker.
+1/-0

2 jaar geleden
Wedstrijd ook gezien en Twente was duidelijk de betere,niet het seizoen van onze dames.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje