Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Het was duidelijk dat die bal uit was'

23 januari 2022 20:47

In gesprek met ESPN was Mario Götze zeer teleurgesteld over het verlies tegen Ajax. "We speelden voor mijn gevoel een goede wedstrijd. Het was een heel tactisch duel", aldus Götze. "Er werd misschien overall te weinig gevoetbald, maar het was een interessante wedstrijd. Ik heb liever wedstrijden waar meer wordt gevoetbald in plaats van dat het steeds stil ligt en er constant wordt gepraat. Maar dat krijg je bij dit soort wedstrijden. Er zijn dan veel emoties, ook door de stand op de ranglijst."

Gevraagd werd of hij het lastig vond om in de spits te spelen. "Wel een beetje, want de laatste jaren heb ik daar niet veel gespeeld", zo gaf hij aan. "Maar ik heb er in de nationale ploeg gespeeld en ook bij Dortmund en Bayern München. De positie ken ik wel, maar de laatste jaren heb ik er dus niet al te veel gespeeld."

De Duitser kreeg ook de 1-2 van Ajax te zien, omdat hij nog niet had gezien of de bal wel of niet uit was. "Het is duidelijk dat die bal uit is", zei hij daarover. "We stopten ook met spelen omdat het duidelijk is dat die bal uit was. De assistent-scheidsrechter en ook de vierde official hebben er duidelijk zicht op en moeten zien dat die bal uit was."




Tags

gotze bayern dortmund espn overall stopten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage