Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick van Egmond: 'De VAR heeft de enige juiste beslissing genomen'

23 januari 2022 20:51

Tegenover De Telegraaf heeft Dick van Egmond gereageerd op de beslissing van de arbitrage om de 1-2 van Ajax goed te keuren. De scheidsrechtersbaas is vol lof over de VAR. "Hij heeft de enige juiste beslissing genomen", aldus Van Egmond. "Als de goal was afgekeurd zouden Ajax en ook de media om bewijs hebben gevraagd. Dat is er simpelweg niet. Op basis van de beelden is niet te zien dat de bal volledig over de zijlijn is geweest."

Van Egmond gaat verder: "Assistent-scheidsrechter Hessel Steegstra was en is er nog steeds van overtuigd dat de bal in het spel bleef. En vergis je niet: die jongens aan de zijlijn hebben een scherp oog."

De scheidsrechtersbaas wil bovendien ook nog benadrukken dat het doelpunt niet is ontstaan door de assistent-scheidsrechter. " Hij constateerde alleen dat de bal niet uit was en liet doorvoetballen", zegt hij daarover.




Tags

egmond var scheidsrechtersbaas zijlijn arbitrage bewijs doorvoetballen hessel keuren steegstra telegraaf vergis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage