Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo in concrete belangstelling van Europese top'

24 januari 2022 10:33 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo in concrete belangstelling van Europese top"; image source: Pro Shots

Ondanks dat hij op het punt staat zijn contract bij PSV te verlengen, lijkt Cody Gakpo bezig aan zijn laatste seizoen in de Eredivisie. Het Eindhovens Dagblad meldt dat er serieuze interesse is van onder meer Liverpool, Manchester City en Bayern München. Het management van Gakpo sprak bovendien ook al met de twee Engelse topclubs.

Voor de aanvaller is een vertrek deze transferperiode nog onbespreekbaar. De contractverlenging van Gakpo is volgens Voetbal International dan ook om zijn transferwaarde op te krikken.
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo bayern eredivisie liverpool

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Prima, wel graag eerst nog even bijtekenen en dan eventueel een mooie stap in de zomer maken. :)
Natuurlijk zou ik hem graag nog langer in Eindhoven zien, maar ik denk dat het gezien zijn ontwikkeling niet realistisch is.
+2/-0

5 maanden geleden
Voor zijn ontwikkeling is het beter om nog een seizoen bij PSV te blijven.Hier heeft hij een basisplaats en kan hij elke week spelen.Bij een topclub is dat nog maar afwachten zie Donny van Beek.
+2/-0

5 maanden geleden
Als club moet he toch een strategie bedenken om dit soort jongens langer aan de club te kunnen binden, al zou ik zelf ook niet weten hoe. Je kan niet concurreren met deze clubs, financieel en ook sportief niet. Het wordt toch wel heel moeilijk om aan te haken als je grote talenten al na 1 of 2 seizoenen zijn vertrokken en je elk jaar weer opnieuw op moet gaan bouwen. De vervangers komen vaak pas als de competitie al begonnen is of blijven zelfs uit. Hier kun je haast geen beleid meer op maken. Als die gasten lekker tot 27 jaar hier blijven krijg je veel meer continuïteit en kwaliteit in het veld. Die tijden zijn helaas vervlogen, tenzij je jezelf verkoopt aan een oliesjeik. Cody zal in ieder geval het transferrecord moeten verbreken.
+1/-0

5 maanden geleden
Het siert Gakpo dat hij wil bijtekenen terwijl clubs van dit kaliber interesse tonen. Ik ben er ook van overtuigd dat hij er alles aan zal doen om PSV een enorme transfersom aan hem te laten verdienen. Sportief gezien denk ik dat hij beter nog een seizoen kan blijven. Hij moet echt nog beslissend worden in de topwedstrijden. Dat hebben we nog veel te weinig gezien. Bovendien heb je veel meer kans van slagen in het buitenland als je als 'grote' meneer binnenkomt. Volgens mij beseft hij dat ook wel.
+1/-0

5 maanden geleden
Bijtekenen zonder achterlijke afspraken of clausules graag. Hij krijgt een beter salaris voor een half jaar, dus mag toch aannemen dat er dan niet ineens een afspraak is gemaakt dat ie bij een bedrag van 30 miljoen sowieso weg mag
+2/-0

5 maanden geleden
Prima als hij verlengt, omdat-ie ons dan nog wat oplevert. Hoeveel dat valt nog maar te bezien.

Maar weer een speler met absolute meerwaarde die ons verlaat zonder ons (mede) kampioen te maken.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Omdat-ie ons dan nog wat oplevert? Hij heeft nog een contract voor 3,5 jaar. Ook als hij niet verlengt levert hij ons veel op. Siert hem dat hij wil meewerken om dit bedrag zo hoog mogelijk te maken.
+2/-0

5 maanden geleden
Mogen we dan denken aan een bedrag rond de 50 miljoen?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Komende zomer Gakpo + Sangaré voor samen 100 miljoen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Geloof je het zelf?

We hebben het hier wel over John de Jong.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Haha nee dat geloof ik niet. Ik hoop wel dat Gakpo het transferrecord van Lozano (ca. 40 miljoen) kan verbreken. En als Sangaré zijn ontwikkeling doorzet lijkt me 25-30 miljoen ook haalbaar.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Tsja, Lozano, Locadia, Dumfries, Malen en Bergwijn werden zomaar weggegeven.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik ben van mening dat PSV doorgaans minder krijgt dan waarop het recht heeft c.q. dan het zou kunnen krijgen. En bij aankopen betalen wij regelmatig de hoofdprijs of althans exorbitante bedragen voor, vaak, middelmatige spelers.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik vind dat onder De Jong wel meevallen. Zoveel hebben die jongens internationaal niet gepresteerd en in grote wedstrijden vallen ze juist door de mand. Sangaré kan een uitzondering worden, als hij goed werk levert in Kameroen en als PSV ver komt in de ECL zal dat ook opvallen.

Gisteren was Gakpo ook redelijk afwezig, en dat zijn de wedstrijden waar iedereen naar kijkt. Zijn cijfers zijn ook niet al te indrukwekkend.

Als je de halve finale CL haalt kun je aan 100 miljoen voor spelers denken. Bij jong oranje heeft Gakpo veel laten zien. Nu moet hij in de vcl of bij oranje excelleren, dan kun je boven de concurrentie uitsteken.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Daar heb jij wel gelijk in hoor. Zo mogen de cijfers - goals & assists - van Gakpo wel omhoog en is hij blessuregevoelig.

De ontvangen bedragen voor Dumfries met name en Malen vond ik nogal aan de karige kant.

Dat de uitgegeven bedragen aan spelers veelal exorbitant hoog zijn lijkt mij echter buiten kijf te staan, al vond ik dat bij Marcel Brands ook wel het geval.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dumfries als beste speler van Oranje op het EK viel inderdaad flink tegen qua opbrengst. Als Inter fan zou je flink tevreden kunnen zijn.

Als fan van Dortmund zou je echter wel wat meer mogen verwachten voor 30 miljoen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Supporters Manchester United zullen ook niet overlopen van enthousiasme omtrent Donny van de Beek.

Enfin e.e.a. zal niet bevorderlijk zijn voor hoge uitgaande internationale transfers vanuit de zwakke Eredivisie.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi dat Gakpo wil verlengen en hopelijk zonder gelimiteerd transfer bedrag in het nieuwe contract. Hoop dat hij dit en komend seizoen nog bij PSV blijft. (iets van vader en gedachte)
+1/-0

5 maanden geleden
Persoonlijk denk ik dat Gakpo beslissender moet worden om daadwerkelijk een transfer naar dit soort Europese topclubs te maken maar het is hem van harte gegund! Helaas blijven we als PSV ieder jaar uitgehold worden door het grote geld.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Mee eens, hij is mi. nog niet klaar om naar n Europese topclub te vertrekken om n basisplaats af te dwingen. Bij een gericht investeringsplan binnen PSV, waarbij juiste spelers aangetrokken worden, kan hij hier nog n mooi jaar hebben en verder groeien. Verlenging van zijn contract zou op de Depay/Wijnaldum constructie kunnen lijken.
+1/-0

5 maanden geleden
Is hij echt al klaar voor de Top, dat vind ik moeilijk in te schatten. Hij is niet beslissend in de top wedstijden maar ook in die wedstrijden ben je heel erg afhankelijk van je medespelers. Ik kan me ene heer Cruyff herinneren die er hier in Eindhoven niet aan te pas kwam omdat Jan Poortvliet(AKA de klok van Arnemuiden, voor de oudere jongere) de hele wedstrijd voor zijn voeten liep.
Ik denk niet dat hij nog een seizoen hier lijft eerlijk gezegd.
+1/-0

5 maanden geleden
Groot verschil met Overmars die zou nu overal gaan roepen dat hij tegen geen enkele prijs te koop is, terwijl bij ons min of meer gesuggereerd wordt dat er te praten valt. Dat halsstarrige van Overmars drijft de prijs dan alleen maar op.
+1/-0

5 maanden geleden
Het is niet alleen de halstarrigheid van Overmars maar ook de naam van ajaks in Europa die de prijs opdrijft.Wat dat betreft heeft Ons PSV een onoverbrugbare achterstand.PSV is Europees gezien ook maar een kleinere club.Wat dat betreft heeft PSV jaren boven zijn stand gepresteerd.We zijn verwend geraakt en denken dat ONS PSV nog steeds dezelfde mogelijkheden heeft als in ons succesvol verleden.Tijden zijn veranderd en het grote geld maakt de dienst uit.
+2/-0

5 maanden geleden
Borussia Dortmund volgend seizoen, zie hoe Malen aan het bloeien slaat!
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko boscagli brands bruma crockett doan drommel feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mauro mwene obispo ramalho romero salcido sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi