Transparent
Inloggen
Sluiten

Kabinet houdt vast aan een derde van stadioncapaciteit

25 januari 2022 19:07
Foto: Pro Shots

Kabinet houdt vast aan een derde van stadioncapaciteit; image source: Pro Shots

De oproep van het betaald voetbal om meer publiek toe te laten blijkt geen effect te hebben gehad. Dinsdagavond werd op een persconferentie bekend gemaakt dat het kabinet slechts één derde van de stadioncapaciteit toestaat bij sportwedstrijden. Daarbij is een zitplaats verplicht en zal er anderhalve meter afstand gehouden moeten worden van de overige bezoekers.

De huidige maatregelen zullen in principe voor zes weken gaan gelden, maar over drie weken zal een nieuw meetmoment volgen. In de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad werd gemeld dat het kabinet voornemens is om pas vanaf eind februari of begin maart op te schalen naar een toegestane bezetting van tweederde van de stadioncapaciteit.




Tags

kabinet stadioncapaciteit meetmoment schalen sportwedstrijden toegestane tweederde zitplaats

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage