Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Cody Gakpo verlengt contract tot 2026

27 januari 2022 19:20 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Cody Gakpo verlengt contract tot 2026</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Cody Gakpo een nieuw contract heeft getekend bij de club. De aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2026. Het oude contract van Gakpo zou een jaar eerder aflopen. De geboren Eindhovenaar kwam in 2007 al in de jeugdopleiding van PSV terecht.

Directeur Voetbalzaken John de Jong geeft aan dat vroeg in het seizoen de gesprekken over een nieuw contract werden geopend. "We zijn gaan praten over Cody’s ontwikkeling en waarde voor PSV. Zijn prestaties en status bij PSV en debuut in Oranje waren daar een directe aanleiding voor", aldus De Jong. "De gesprekken brachten rust rond Cody’s positie tijdens deze transferperiode. We kunnen daardoor focus houden op het resultaat dat we dit seizoen voor ogen hebben. Cody blijft in Eindhoven om samen met PSV voor het kampioenschap te gaan."

Gakpo geeft zelf aan dat hij voor dit seizoen een duidelijk doel heeft. "Dat is prijzen pakken met PSV", zo geeft hij aan. "Ik zal er alles aan doen om dat met het team, de club te bereiken. De waardering die ik hier voel is groot. Dat wil ik terugbetalen."

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo jong eindhovenaar oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Vooral goed (financieel) nieuws want hij wordt evengoed verkocht deze zomer natuurlijk.
Klasse van Cody om zo zijn cluppie een betere onderhandelingspositie te geven.

Dan ga ik er even vanuit dat er geen sprake is van een gelimiteerde transfersom natuurlijk.
+5/-0

5 maanden geleden
Mooi van onze Eindtovenaar........
+4/-0

5 maanden geleden
Mooi, zonder allemaal poeha en media op de hoogte te stellen om hiervoor aandacht te krijgen, maar gewoon achteraf mededelen via officieel club-kanaal. Cody is een bescheiden slimme jongen, en clubman. Waren er nog maar veel meer van deze jongens.
+3/-0

Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
Cody verdient een mooie sfeeractie, voordat hij straks vertrokken is.
+4/-0

 
5 maanden geleden
100% mee eens...eindelijk een ECHTE Eindhovenaar met een enorm talent en bovendien een rustige, nuchtere jongen zonder enige kapsones...interviews met hem zijn een verademing.
Een sfeeractie zou prachtig zijn en verdiend!
+3/-0

5 maanden geleden
Top, hopelijk ook een flinke bedrag opgenomen waaronder hij niet weg kan.. tijd om te cashen na de sportieve hoogtepunten.
+2/-0

5 maanden geleden
Fijne vent die Cody, kunnen een hoop jonge gasten een voorbeeld aan nemen. Hou die jongen nog maar lekker 5 jaar bij PSV als best betaalde speler, kan hij rijpen, wij prijzen pakken en daarna een mooi volwassen buitenlands avontuur. Was het maar realistisch. Dan maar flink cashen.
+3/-0

5 maanden geleden
Goede zaak. Netjes ook van Cody. Grote klasse. Chapeau.
+3/-0

5 maanden geleden
Geweldig nieuws als er geen rare clausules in zijn nieuwe contract staan. Één jaar extra contract gaat zijn transfersom niet mijlenver opvoeren.

Zou de afspraak gemaakt zijn dat hij hierna nog één seizoen als 1e aanvoerder blijft en er daarna meegedacht wordt met een transfer?

Zou het een flinke opwaardering van zijn salaris zijn voor het resterende half jaar, puur als waardering voor zijn goede spel en persoonlijkheid?

De vraag is wat dit PSV uiteindelijk oplevert.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Geweldig nieuws, linksom of rechtsom.
De rust, stabiliteit en verstandige praat kunnen mij zeer bekoren.
Ik ga niet uit van rare clausules, afgaande op de manier waarop dit is gegaan. Hij zal gestegen zijn in salaris, en misschien de toezegging dat er bij een goed bod gepraat kan worden in de zomer.
Ik vond de toelichting van Schmidt afgelopen zondag ook heel goed. Hij is goed, heel goed, maar op een aantal facetten moet het nog beter. Dat zal Cody ook ter harte hebben genomen, om met nog meer bagage de deur uit te lopen.

Win win
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dat denk en hoop ik ook inderdaad. Hij is nog bij lange na niet uitgeleerd hier, dus dat zal voor hem zelf ook beter zijn. Het lijkt me een verstandig persoon, dus weinig risico voor een instorting van de marktwaarde.

Ik heb de stiekeme hoop dat PSV niet veel hoeft te verkopen deze zomer, na de grote verkopen aan het begin van dit seizoen.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.788 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arensman bakayoko boscagli brands bruma crockett doan drommel feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mwene obispo ramalho romero salcido sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi