Transparent
Inloggen
Sluiten

'Definitief geen nieuwe spelers meer naar PSV'

31 januari 2022 17:49 - Marco Timmer
Foto: Pro Shots

"Definitief geen nieuwe spelers meer naar PSV"; image source: Pro Shots

PSV gaat definitief geen nieuwe speler meet aantrekken. Dat meldt clubwatcher Marco Timmer via Twitter. De opties die voorbij kwamen waren of niet beter dan de spelers die PSV nu heeft of de voorwaarden om die speler aan te trekken waren niet goed genoeg. Joey Veerman is daardoor de enige speler die PSV deze maand heeft weten aan te trekken.

Anel Ahmedhodzic is op weg naar het Franse Bordeaux. Hij werd in de afgelopen periode meerdere keren gelinkt aan PSV, maar was voor de club geen serieuze optie. Volgens Rik Elfrink was er bij PSV niet de overtuiging dat Ahmedhodzic direct in de basis zou kunnen.






Discussieer mee op de forums


Tags

ahmedhodzic anel bordeaux elfrink joey meet timmer veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Das niet best.. volgens mij weten we al sinds de zomer dat het in de breedte niet bepaald overhoudt.. daar had wel op gereageerd moeten/kunnen worden.
Kom PSV, handel eens in lijn met de ambitie..
+5/-2

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Welke ambitie? Het huis hier alleen maar grootspraak, geen resultaten en sterke prestaties op het veld, geen stabiel sterk elftal, geen vaste tactiek + plan B, geen scouting. Wat zijn we aan het doen hier? We willen dit en we willen dat en we willen bij de top 32 van Europa horen. Nu hebben we eindelijk de juiste trainer, geef die man dan iets waar die mee kan werken zodat we die top 32 in kunnen stromen en prijzen kunnen pakken met goed voetbal. Want op deze manier raak je alleen maar verder achterop en moet je blij zijn als je over 3 jaar nog in de top 100 van Europa staat. Achter Victoria Plzen en Ludogorets etc.
+3/-3

 
2 jaar geleden
Aan de minnetjes te zien had je er beter een smiley bij kunnen zetten.
Of # let op sarcasme #
+1/-0

 
2 jaar geleden
Eens! De trainer zorgt voor meer professionaliteit bij de club maar moet wel middelen krijgen om dit verder vorm te geven! Als JdJ zijn werk fatsoenlijk zou doen en we meer geld uit durven geven aan goede aankopen (die uiteraard niet ten koste gaan van onze eigen jeugd) raken we inderdaad steeds verder achterop..
+1/-2

 
2 jaar geleden
Je bedoelt meneer wil nog meer middelen uit zijn eigen netwerk aantrekken, iets wat tot op heden weinig succesvol is gebleken.
+1/-1

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Obispo is een linker centrale en Teze een rechtsback. Anel had gewoon direct in de basis kunnen staan en mee kunnen groeien net zoals dat bij ieder groot talent gebeurd. Wat een kul weer van het PSV bestuur, we zijn weer allemaal in de maling genomen. Is het niet door Hugo de Jonge dan is het wel door onze eigen John de Jong!! Te triest voor woorden dat wij met deze portefeuille geen spelers weten te halen die ons nu sterker maken, terwijl wij ze van de top 5 juist het hardst nodig hebben! En wat is het excuus om Bazoer niet te halen? Had direct op de plek van Ramalho kunnen spelen nu en is de ideale stand-in en opvolger van Sangare, komt notabene ook nog uit eigen jeugd!
+2/-4

2 jaar geleden
Sorrie maar dit valt toch zwaar tegen. We zitten met een krappe selectie met veel fragiele spelers. Bovendien doen we nog op 3 fronten mee en is corona veel heviger dan ooit. In mijn ogen onverantwoord. Had dan tenminste wat spelers voor de breedte gehaald/gehuurd, ze vallen bij ons immers bij bosjes om van tijd tot tijd.
+5/-3

2 jaar geleden
Groot gelijk dat we ambitie tonen door geen breedteaankopen te doen die ook uit de jeugd gehaald kunnen worden. Beter geen aankopen dan iemand die jaren op de bank gaat zitten. Met 1 potentiële basisspeler en geen vertrekken is de oogst al aardig.
+10/-4

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Als onze selectie kwalitatief wat breder was en niet een kwart van onze spelers van glas waren geweest, was ik met je argumenten mee gegaan. Ik vind dat we nu aan het gokken zijn, op hopelijk een 2e plaats..

Van ambitie, van het willen spelen om 3 prijzen is in mijn beleving absoluut geen sprake.
Wetende dat Schmidt ook graag die ambitie wil zien in (talentvolle) aankopen en dat er niets gebeurt, stuur volgens mij ook gelijk aan op het vertrek van deze trainer aan het eind van het seizoen.
Kun je weer opnieuw beginnen..
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik weet niet in hoeverre het Schmidt of De Jong is die spelers als Doekhi, Bazoer en die andere verdedigers niet nodig denkt te hebben. Sterker nog, als die zouden komen zou iedereen ze typische De Jong bord-op-schoot aankopen noemen.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Geen vertrekken ? Propper is er toch met de VUT ?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Oeps, daar dacht ik pas later aan. Die redelijke wedstrijden in Augustus lijken al een eeuwigheid geleden.
+2/-0

2 jaar geleden
Veerman is imo een uitstekende aankoop. Geen onnodige aankopen gedaan die onze eigen talenten in de weg zitten en daar ben ik alleen maar blij mee. Nu nog een trainer die een goed rendement uit deze selectie weet te halen, zoals Slot dan met AZ deed en zoals hij dat nu ook weer met Feyenoord gaat doen. Ik weet dat velen hier er anders over denken, maar ik ben niet zo enthousiast over Schmidt, en zeker niet over zijn ‘netwerk’. De vele blessures zijn (deels) te wijten aan de fragiele fysiek van sommige spelers (Ginkel en Romero) maar ik denk dat er ook oorzaken zijn die verband houden met de manier van belasten. Ik kan me niet echt vermaken met het spel van PSV en de 2e plek is niet meer of minder dan waar we thuishoren met deze selectie. Ik zou nog graag zien dat er op een manier wordt gespeeld die aantrekkelijker is en die de spelers meer waard maakt.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Een trainer die een nog hoger rendement uit deze groep haalt? Zie Guardiola dat niet eens doet. Je staat met een kwalitatief veel mindere ploeg tweede op 2 punten, omdat een grens en VAR de lijnen van het veld niet goed in kunnen schatten. Zijn sinds Schmidt niet meer uitgeschakeld in de beker door een kkd ploeg en overwinteren voor het tweede jaar op rij Europees. Ten opzichte van vorig jaar zijn we ook nog eens Malen en Dumfries kwijt die niet noemenswaardig zijn vervangen. Je moet die man een contract voor het leven geven. Dit is het slechtste PSV sinds het eerste jaar onder Cocu.
+1/-1

2 jaar geleden
Eer dat Ramalho fit is de competitie afgelopen! Met wat geluk is hij weer fit voor de bekerfinale. Laten we dan dus maar bidden en hopen dat niet 1 van de andere verdedigers centraal achterin wegvalt. Via fragiel allemaal
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
We weten inmiddels al 1,5 jaar dat Dumfries zou vertrekken. Als we Teze en Mwene zien als waardige vervangers moet je gewoon de hele ambitie van top 32 en voor de prijzen spelen los laten en zeggen we gaan er elk jaar het beste van maken, maar het belangrijkste is dat iedereen zijn best doet en plezier heeft. Dan ben je gelijk eerlijk naar je supporters die wel verwachten dat je acteert op je ambitie. Deze positie is slechts 1 voorbeeld, maar het feit dat we dus niet kunnen acteren op het wegvallen van Ramalho valt me ook vies tegen. Natuurlijk moet je niet iemand halen als die geen waardige vervanger is, maar dat PSV met al haar ambities dus blijkbaar geen goede speler naar Eindhoven kan krijgen, ondanks dat deze nodig is, vind ik zeer zeer zorgelijk. Overigens tot op heden wel erg blij met Veerman. Schmidt heeft een hoog rendement uit de ploeg gehaald in het eerste deel, hopelijk houden we dat vol. Ik zie in alle eerlijkheid eigenlijk niet in hoe dit nog moet gaan verbeteren met de huidige mensen aan het roer. Laat me van de zomer dan maar weer positief verrassen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Als je het positief wilt houden, zou ik voor verrassen gaan ipv verassen ;)
+3/-0

2 jaar geleden
Met de huidige selectie moet PSV 2e kunnen worden. De concurrentie aangaan met Ajax wordt niks meer. Hiervoor moet PSV veel meer investeren en dat kapitaal is er niet.
Voor volgend seizoen moet er echt een topspits komen en de achterhoede vind ik nu juist te licht. De huidige selectie vind ik te licht om richting de top 32 van Europa te gaan. Dat haalt PSV gewoon niet.
+1/-0

2 jaar geleden
Tsja, ergens wel begrijpelijk. Onduidelijk of Schmidt blijft na dit seizoen en dan is een speler halen die geen duidelijke versterking is ook niet verantwoord. Komende zomer verder doorselecteren maar wanneer duidelijk is welke coach komend seizoen voor de groep staat.....
+4/-0

2 jaar geleden
Tsja, geen paniekaankopen, niet zomaar kopen om het kopen. Vertrouwen in de selectie hebben en je niet gek laten maken. Dit heeft PSV goed gedaan
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage