Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Deze vraag had ik wel verwacht'

4 februari 2022 20:31 - ESPN
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij: "Deze vraag had ik wel verwacht"; image source: Pro Shots

Voorafgaand aan de wedstrijd van Jong PSV tegen Helmond Sport werd Ruud van Nistelrooij op ESPN gevraagd of hij na dit seizoen Roger Schmidt wil gaan opvolgen. "Deze vraag had ik wel verwacht. Ik heb in december al aangegeven hoe mijn ideale traject er uit ziet en in principe zit ik nog in dat traject", aldus Van Nistelrooij. "Er ontstaat nu wel een nieuwe situatie, ook voor de club."

De huidig trainer van Jong PSV heeft regelmatig contact met de club. "Er zullen zeker wel dingen besproken gaan worden, maar ik heb gezegd dat ik vrijdag een wedstrijd heb en maandag weer. Dan kijken we wel verder", zo gaf hij aan. "Ik heb wel een bepaald idee hoe bepaalde dingen moeten lopen. Dat heb ik uitgesproken in december en zo zit ik er in. Maar er ontstaat nu een nieuwe situatie. Daar kun je het over hebben, maar in principe zit ik nog in het traject dat ik heb uitgesproken."




Tags

nistelrooij jong espn helmond roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
In principe.... Hij heeft er dus toch wel oren naar. Hoop dat hij goed nadenkt, zie niet graag weer een PSV icoon ten gronde gaan
+6/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal eens. Sympathieke vent, een dijk van een uitstraling, maar zou dit enkel supporten als er een ervaren tegenpool wordt toegevoegd. Aub geen vriendjes of nobodies zoals Dirckx en Robbermond maar types die Ruud scherp houden als beginnend trainer. Het is een lastige situatie waarin we zitten. Er is geen ideale kandidaat ben ik bang.
+2/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
Precies, hopelijk laat PSV hem zijn weg bewandelen die hij graag voor ogen heeft. Jammer dat Philippe Clement onlangs bij Monaco is begonnen. Hem had ik graag bij PSV gezien. Lucien Favre is ook nog vrij. Heeft ook enorme successen behaald met BMG en Bo Svensson van Mainz doet het nu ook goed. en van Mainz komen de toppers.
+2/-0

2 jaar geleden
Ruud heeft natuurlijk een heel ander karakter dan Mark. Mark had ik ook meer succes gewenst. Zoiets gun ik Ruud niet. Een combi Cocu met van Nistelrooij lijkt me ook mooi. Of Koeman en dat van Nistelrooij het hierna overneemt.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Van Bommel was echter van jongs af aan de grote regisseur van een elftal en was altijd een speler die tactisch erg sterk was. Natuurlijk speelde hij een andere positie - en wil niet alles zeggen - maar lijkt mij iig nog te vroeg voor van N.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heb jij al een trainer als voorstel. Ik vind het lastig. Ik denk dat het wel belangrijk is dat PSV een trainer kiest die het aanvallende voetbal van Schmidt doorzet. Als je nu een trainer neemt die met de kont in de 16 wil hangen, dan gooi je het gehele beleid weer om, en haal je alles dat ingespeeld is er weer uit.
Ik heb bij Van Bommel het idee gehad dat hij het eerste half jaar ook geprofiteerd heeft van de ingeslepen patronen van Cocu, dus ik zie de trainer graag de automatisme doorontwikkelen ipv dat hij weer iets heel anders gaat proberen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb gisteren elders op voorpagina PN enige suggesties gedaan.
+1/-1

2 jaar geleden
Graag zie ik volgend seizoen Wim Jonk als hoofdtrainer bij PSV. Ruud kan dan trainer blijven bij Jong PSV om meer ervaring op te doen. Daarna nog een andere club of assistent bij Jonk en over een paar jaar pas hoofdtrainer bij PSV. Zou heel mooi zijn. Ruud is echt een clubicoon, een visitekaartje voor de club, een grote naam wereldwijd, goede uitstraling, een persoonlijkheid en een hele sympathieke kerel.
+1/-1

2 jaar geleden
Straks 1 seizoen ervaring als hoofdtrainer bij Jong is veel te weinig.

Ruud heeft heel duidelijk zijn eigen pad voor ogen en moet daar aan vast houden.

Maw nog 1 of 2 seizoenen Jong PSV om vervolgens in te stromen als assistent dan wel hoofdtrainer.
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als Ruud aangegeven heeft een bepaald traject voor ogen te hebben, moeten de heren directie dat accepteren en kom dan eens met iets anders dan dat voor de hand ligt.
Toon je eens creatief, daar ontbreekt het nogal eens aan.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Nou zo voor de hand liggend was de keuze voor Schmidt niet.
+2/-0

2 jaar geleden
Dat creatieve heeft niet gewerkt tot op heden.PSV nam Schmidt aan en veranderde van koers.PSV kan beter terug naar eigen roots.Dat het met v bommel niet heeft gewerkt ,dat heeft te maken met meerdere factoren. Vbommel stond al met 1-0 achter zodra hij eindhoven verliet ,die gunfactor had hij niet. Het was altijd een geweldige captain voor PSV maar ook omstreden.Hij heeft het bij Wolfsburg ook niet gered ,heeft een eigenzinnig karakter. Ruud heeft een heel ander karakter , is benaderbaar ,voormalig wereldspits ,Brabander ,maar vooral een groot gunfactor .Philip Cocu kwam ook door uit eigen gelederen ,maakte PSV 3 keer kampioen in 5 jaar ,won de beker en 2 keer de JC schaal, 5 jaar 6 prijzen.Zo kan het ook. Ruud heeft een behoorlijke selectie ,PSV kan die ook versterken. PSV is momenteel financieel gezond.Als ik Ruud was werd ik trainer van PSV. En mischien daar de lat ook stilleggen ipv snel afbranden in het buitenland, voor een hele lange periode blijven zitten. Gewoon coach van PSV blijven, en alleen nadenken als man utd of real zich aan de poort komen melden. Gewoon voor 6 jaar tekenen.
+2/-0

2 jaar geleden
Een goeie voetballer is per definitie nog geen goeie trainer..
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje