Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We moesten het ook wel laten zien'

8 februari 2022 22:54

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan blij te zijn dat PSV de halve finale van de beker had gehaald. "We moesten het ook wel laten zien. We hebben twee keer thuis verloren en dan moeten we wel opstaan en een reactie geven. Dat hebben we denk ik wel gedaan", aldus Gakpo. "Ook mooi dat Noni weer terug is en een goede wedstrijd heeft gespeeld, Eran is weer gestart en Vini is er weer bij. Ook nog een debutant, al met al een mooie avond denk ik."

Gakpo zag als aanvoerder Noni Madueke al snel de score openen. "Ik ben trots op hem. Het was moeilijk. Hij is nog jong en dan twee keer achter elkaar dezelfde blessure. Dat doet wat met een persoon", zo gaf hij aan. "Ik ben blij dat hij het goed heeft gedaan en ben vooral trots op hem. Dat heb ik hem ook verteld. Er speelde ook nog wel wat anders, maar dat is privé. Ik ben blij dat hij dat goed heeft opgepakt."

PSV kende de afgelopen weken een rumoerige tijd. "We hebben vandaag wat neergezet en we zullen in deze flow en deze sfeer moeten blijven", zei hij daarover. "We moeten het seizoen op deze manier uitspelen. We zitten in de halve finale, in de competitie is er nog van alles mogelijk en in de Conference League zitten we ook nog. We moeten gewoon bij elkaar blijven en goede prestaties neer gaan zetten."




Tags

gakpo cody conference eran espn jong madueke rumoerige vini

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage