Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Ik kan nu weer doen waar ik van hou en waar ik goed in ben, perfect'

8 februari 2022 23:04

Noni Madueke gaf in gesprek met ESPN aan genoten te hebben dat hij weer kon spelen. "Dit is waar ik het meeste plezier aan beleef. Ik ben zo opgelucht dat ik weer terug ben. Ik kan nu weer doen waar ik van hou en waar ik goed in ben, perfect", aldus Madueke. "Het is ook de eerste keer in mijn loopbaan dat ik met mijn hoofd heb gescoord. Ik ben blij dat dat nu ook een keer gelukt is. Misschien gaat dat nu ook wel vaker lukken."

Bij de aanvaller kwamen de emoties los na zijn doelpunt. "Het waren heel zware maanden. Zeker omdat ik niet op het veld kon staan. Iedere voetballer wil gewoon spelen en er is niets in de wereld wat ik liever doe", zo gaf hij aan. "Dit is volgens mij de eerste keer ooit dat ik gehuild heb uit vreugde. Het was een fantastisch moment dat ik heb kunnen delen met de supporters. Dit was een perfect moment."

Madueke was ook met een assist belangrijk en vierde dat ook samen met de supporters. "Ik heb een heel goede band met ze", zei hij daarover. "Zij genieten van de manier hoe ik speel, terwijl ik geniet om voor hun te kunnen voetballen. Voetbal is soms gewoon plezier hebben. Als ik het naar mijn zin heb, ben ik op mijn best."




Tags

madueke beleef espn gehuild geniet opgelucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage